בייקון-פלפל מק וגבינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 1068 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 67 גר' של שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. לך לחנות ותביא את גבינת גרוייר, חרדל דיז'ון, גבינת מונסטר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו בייקון וביצה מקרוני וגבינה, מקרוני וגבינה טבעוני, ו מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר (מתכונים דומים).
הוראות
1
תנור חום עד 177°. spray 2 ליטר תבשיל עם ספריי בישול. לבשל ולנקז פסטה לפי ההוראות.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
פסטה
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
בינתיים, בסיר 3 ליטר, להמיס חמאה על אש נמוכה. שמור 1 כף של החמאה בקערה קטנה. מערבבים פלפל ובצל לחמאה בסיר. להגדיל את החום בינוני; לבשל ומערבבים 1 דקה. מערבבים בקמח, מלח, פלפל וחרדל. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד התערובת היא תוססת. הגבר את החום לגובה בינוני. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב כל הזמן, עד תערובת רותח ומתעבה, על 5 דקות. מערבבים בעדינות בייקון ופסטה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
חרדל
חמאה
בצל
פלפל
בייקון
קמח לכל מטרה
פסטה
חלב
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
קערה
3
הסר מהחום; מערבבים בגבינות עד מומס.
4
יוצקים לתוך תבשיל. מערבבים פירורי לחם לתוך חמאה מומסת בקערה קטנה.