ריקוטה של חוות בלוות ' ר
ריקוטן של חוות בלוות ' ר נטול גלוטן, מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %83 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1758 קלוריות, 188 גרם חלבון ו 76 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם גבינה, מי גבינה, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ מזוקק לבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פבלובות תות מיני כקינוח. נסו Blackberry Farms עוגות מחבת, חוות Arrowhead עוף מטוגן, ו לוגן חוות דבש זיגוג (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים חלב ומי גבינה. הגדר 20 qt. canner על הכיריים ולהכניס מתלה שימורים במהופך (ידיות למטה). מלא את הקנרית במים עד 1 ב. מתחת לטבעת העליונה. מביאים לרתיחה, מכוסה. מלא כיור עם מים קרים (זה יהיה נקודת מגניב למטה שלך אם אתה צריך את זה). הגדר 8-qt ריק. סיר על מתלה הפוך בקנר (זה יהיה לצוף קצת).
יוצקים מי גבינה אם באמצעות, חלב, ומלח לסיר ולהכניס מדחום חלב לתערובת חלב. עם כפית גדולה מחוררת, מערבבים חלב 20 פעמים עם תנועה מעגלית עדינה על פני השטח התחתון כדי להפיץ חום באופן שווה.
בואו חום חלב על חום גבוה, מכוסה וללא הפרעה, עד הטמפרטורה שלו מגיע 192 עד 194 (מים יהיו רותחים), 30 עד 40 דקות; להתאים את החום כדי לשמור על הטמפרטורה. אם חלב מתחיל להתחמם מדי, לקרר אותו בכיור של מים.
Acidify החלב. לאט לאט לשפוך חומץ על החלב החם. עם כפית מחוררת, מערבבים חלב 20 פעמים עם תנועה מעגלית עדינה משטח לתחתית. גושים קטנים יתחילו להיווצר (ייתכן שהם כבר). מכסה סיר עם מכסה קנר ולתת תערובת לעמוד, ללא הפרעה, מעל חום גבוה 25 דקות עבור curds לסיים להרכיב (הטמפרטורה צריכה להישאר בין 192 ו 194; לבדוק מדי פעם ולהתאים את החום לפי הצורך). בינתיים, עובש קו עם עובי כפול של cheesecloth, גזוז לתלות מעט מעל השפה. הגדר חותך עוגייה או ביסקוויט בקערה בינונית, ולאחר מכן להגדיר עובש על גבי.
תרוקן את הגושים שלך. מצקת בעדינות צמות מי גבינה לתוך עובש, מדי פעם לשפוך נוזל מהקערה, עד ניקוז מאט עד טפטוף. גבינה חלקה בעובש אז זה ברמה. מכסים קערה ועובש עם ניילון נצמד וצינה.
בואו מסננים את הקרדסים במקרר עד שאין כיסים גלויים של נוזל( curds צריך להיות לח), כמה דקות עד כ -30 דקות יותר. לעטוף עובש וגבינה בחוזקה עם לעטוף פלסטיק (או, אם אתה משתמש מסננת, להעביר גבינה במיכל אטום). הריקוטה שלך מוכנה לאכול. זה שומר, מקורר עטוף אטום, עד 4 ימים. כדי לשרת, להפוך עובש על צלחת או פשוט כפית גבינה מתוך מיכל.
האספקה הזו אולי נראית קצת מדענית מטורפת, אבל הם קלים לשימוש. מצא themunless אחרת notedat אנשי המשקאות (thebeveragepeople.com או 800/544-1867). הערה חשובה מאוד: להיות נקי בקפדנות בעת ביצוע משטחי cheesesescrub עם סבון אנטיבקטריאלי וכלי להרתיח (מצקת, כפות, וכו'.) במשך 20 דקות לפני השימוש. אתה לא רוצה שחיידקים רעים יתעסקו עם הטוב.
סידן כלוריד: סוג של מלח המסייע לחזק את curds.
Cheesecloth: בד ארוג רופף עבור רירית תבניות גבינה או הצטננות. תמצאו ברוב חנויות המכולת.
עובש ריקוטה: סל ארוג קטן עשוי פלסטיק כיתה מזון; נותן ריקוטה שלך צורה יפה.
Fromage blanc תרבות: נותן גבינה הן טעם ומרקם; נראה הרבה כמו שמרים מיובשים בהקפאה המשמשים לאפייה.
מדחום חלב: בניגוד מדחום ממתקים, מודד טמפרטורות נמוכות מדי. ניתן להחליף מדחום הנקרא מיידית.
רנה צמחונית: גרסה שנוצרה במעבדה של האנזימים הטבעיים המקרישים חלב.