רסק תפוחים אוכמניות מייפל
רסק תפוחים אוכמניות מייפל נטול גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה 661 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. מתאים ל-3 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ "אוכל רציני" יש 406 אוהדים. אם יש לך חמוציות, תפוחים, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. מתכונים דומים: רסק תפוחים מייפל, רסק תפוחים מייפל קינמון, ו רסק תפוחים מייפל-קינמון.
הוראות
אם אתה הולך לשמר את החמאה, להכין את הצנצנות ואת העפעפיים: מקום 3 או 4 צנצנות ליטר על מדף בסיר גדול.
מוסיפים מספיק מים כדי לכסות את הצנצנות, ומביאים לרתיחה על חום גבוה. מרתיחים במשך 10 דקות, ולאחר מכן לכבות את החום ולאפשר לצנצנות לנוח במים החמים. בינתיים, לשים להקות ועפעפיים בסיר קטן לכסות עם מים.
חום מעל חום בינוני עד שהמים רותחים, ואז להסיר את המחבת מהחום ולאפשר את הלהקות ואת העפעפיים לנוח במים חמים עד מוכן לשימוש.
מערבבים את התפוחים, סיידר תפוחים, מיץ או מים, מיץ לימון, ומקל קינמון בסיר גדול, עם תחתית כבדה. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. מנמיכים את החום לרתיחה, מכסים את הסיר, ומבשלים עד שהתפוחים רכים וקלים לרסק עם מזלג, 20 עד 25 דקות.
הסר את מקל הקינמון. באמצעות בלנדר טבילה, מחית את תערובת התפוח עד שהוא חלק בעיקר עם כמה גושים קטנים. (לחלופין, מחית חצי התערובת במעבד מזון או בלנדר.) מערבבים את החמוציות, סוכר חום וסירופ מייפל. להחזיר את התערובת לרתיחה ולבשל עד חמוציות מתחילים פופ, על 10 דקות.
מצקת את רסק התפוחים החם לתוך צנצנות מעוקר חם, עוזב 1/4 אינץ ' headspace. נגב את הקצוות של צנצנות, לכסות עם מכסים, בורג את הלהקות על עד בקושי חזק.
מניחים את הצנצנות על המדף בסיר ומכסים לחלוטין עם מים. מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להרתיח במשך 20 דקות. כבה את החום, לחשוף את הסיר, ולאפשר לצנצנות לנוח במים במשך חמש דקות.
הסר את הצנצנות מן הסיר ולאפשר להם לנוח ללא הפרעה על השיש במשך שש שעות או לילה.