רפידת אבטיח
שימורי קליפת אבטיח עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון תבלין שלך. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, ומתכון טבעוני יש 1919 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. 282 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. . אם יש לך קליפת אבטיח, מים, לימונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-15 דקות. נסו קליפת אבטיח כבושה, קליפת אבטיח כבושה, ו בטעם אבטיח (מתכונים דומים).
הוראות
מקלפים את החלק הירוק של קליפת האבטיח, וחותכים לחתיכות 2 אינץ'. משרים את הקליפה בתמיסה של מים גלון 1 ומלח 1/2 כוס לילה.
הסר את הקליפה ממי המלח, והנח בעציץ עם מים נקיים לכיסוי. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ומבשלים כ 30 דקות, או עד הקליפה הוא רך.
בסיר גדול, לשלב את הסוכר, 8 כוסות מים, ולימונים פרוסים. קשרו את הקינמון וציפורן לתוך שקית גבינה, והניחו בעציץ. מביאים את הסירופ לרתיחה, ומרתיחים במשך 5 דקות.
מוסיפים את הקליפות ומבשלים עד שקוף.
הסר את תיק התבלינים. מערבבים בצבעי מאכל אדומים, אם משתמשים. מצקת משמרת לתוך צנצנות סטריליות חמות, תהליך לאטום.