קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות15
מגזין

רפרפת כוסות קוקוס כפולה

רפרפת כוסות קוקוס כפולה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג כוס קוקוס כפול. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 468 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם שמנת כבדה, קרם קוקוס, חלמונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 51% המנה הזאת די טובה. נסו פודינג קוקוס, פודינג קוקוס אפוי, ו פודינג קוקוס עם תותים וליים (מתכונים דומים).

הוראות

1
להכנת: למקם מתלה באמצע התנור ולחמם מראש את התנור ל 163°. Lightly חמאה שמונה ramekins 4-אונקיה או מנות סופל.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
תנורתנור
1
מחממים את החלב עם כוס הקרם בסיר בינוני על חום בינוני-נמוך עד העור יוצר, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
הסר את המחבת מהחום ומערבבים את הקוקוס.
מרכיבים שתצטרך
קוקוסקוקוס
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר עד מגניב, ואז לכסות ולקרר לפחות 2 שעות או עד 8 שעות.
4
יוצקים את תערובת קוקוס חדור דרך מסננת בסדר רשת מרופדת עם cheesecloth לתוך כוס מדידה נוזלית 2 כוס, לחיצה על המוצקים עם החלק האחורי של כף כדי להסיר את כל הנוזל. (או מניחים את הקוקוס בחתיכת גבינה ומוציאים אותו כדי להסיר את כל הנוזל.) לא צריך להיות על כוס חלב קוקוס. שמור את הקוקוס.
מרכיבים שתצטרך
חלב קוקוסחלב קוקוס
קוקוסקוקוס
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
מסננתמסננת
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
5
הוסף מספיק של השמנת הנותרת לנוזל שווה 2 כוסות, ולאחר מכן להעביר לסיר בינוני נקי.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
מוסיפים את הסוכר החום ואת שעועית וניל ומחממים את התערובת על חום בינוני עד ליצירת עור. אל תתנו לתערובת לרתוח.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ונילשעועית וניל
סוכר חוםסוכר חום
7
הסר מן החום לגרד את הזרעים מן שעועית וניל לתוך תערובת קרם. מגניב במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ונילשעועית וניל
קרםקרם
זרעיםזרעים
8
לטאטא את החלמונים בקערה בינונית עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
9
מוסיפים את תערובת הקרם החם לחלמונים בזרם איטי ויציב, מקציפים כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
10
יוצקים את פודינג דרך מסננת בסדר רשת או כובע סין לתוך כוס מדידה 4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
מסננתמסננת
11
יוצקים את פודינג באופן שווה לתוך ramekins מוכן ומניחים בתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
12
מניחים את המחבת בתנור ומוסיפים מספיק מים חמים כדי לבוא באמצע הדרך את הצדדים של ramekins. מכסים את תבנית האפייה בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תבנית אפייהתבנית אפייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
תנורתנור
13
אופים במשך 35 דקות, לסובב את המחבת, ואופים במשך 20 דקות נוספות או עד המרכזים הם רק להגדיר (סכין מוכנס במרכז ייצא נקי).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
סכיןסכין
מחבתמחבת
14
הסר את הפודינג מחבת האפייה והנח על מדף קירור עד לטמפרטורת החדר. צנן את הרפרפת, חשופה, במקרר, במשך 2 שעות. כאשר קר, מכסים ומקררים עד מוכן לשרת. הרפרפת עשויה להיות מורכבת עד 2 ימים קדימה.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תבנית אפייהתבנית אפייה
15
כדי להפוך את הקוקוס קרם: בינתיים, להגדיל את טמפרטורת התנור ל 177°. לזרוק כוס הקוקוס השמורה עם 1 כף הסוכר ' הממת על גיליון עוגיות להתפשט בשכבה אחת. טוסט על המדף האמצעי של התנור, ערבוב מדי פעם, במשך 4 עד 5 דקות, או עד הזהב. צפה בזה בזהירות, שכן הקוקוס יכול לשרוף במהירות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
קרם קוקוסקרם קוקוס
קוקוסקוקוס
עוגיותעוגיות
מורחיםמורחים
טוסטטוסט
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
16
דק קוצצים את קוקוס שמורות הנותרים במעבד מזון מיני; להפריש. לנצח את השמנת, 1 כפית של סוכר ממתקים, ותמצית וניל בקערה בינונית עד פסגות רכות טופס. מקפלים את הקוקוס הקצוץ.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
תמצית ונילתמצית וניל
קוקוסקוקוס
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
17
כדי להרכיב את הקינוח: למעלה פודינג מקורר עם מנה של קרם קוקוס, ואז מפזרים כל אחד עם כפית של קוקוס קלוי.
מרכיבים שתצטרך
קרם קוקוסקרם קוקוס
קוקוסקוקוס
18
מגישים עם פרוסות אננס, אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות אננסטבעות אננס
19
מאמר var
20
Type_27_data = {};
21
מאמר
22
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;