תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג כוס קוקוס כפול. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 468 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם שמנת כבדה, קרם קוקוס, חלמונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 51% המנה הזאת די טובה. נסו פודינג קוקוס, פודינג קוקוס אפוי, ו פודינג קוקוס עם תותים וליים (מתכונים דומים).
הוראות
1
להכנת: למקם מתלה באמצע התנור ולחמם מראש את התנור ל 163°. Lightly חמאה שמונה ramekins 4-אונקיה או מנות סופל.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
תנור
1
מחממים את החלב עם כוס הקרם בסיר בינוני על חום בינוני-נמוך עד העור יוצר, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרם
חלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
הסר את המחבת מהחום ומערבבים את הקוקוס.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר עד מגניב, ואז לכסות ולקרר לפחות 2 שעות או עד 8 שעות.
4
יוצקים את תערובת קוקוס חדור דרך מסננת בסדר רשת מרופדת עם cheesecloth לתוך כוס מדידה נוזלית 2 כוס, לחיצה על המוצקים עם החלק האחורי של כף כדי להסיר את כל הנוזל. (או מניחים את הקוקוס בחתיכת גבינה ומוציאים אותו כדי להסיר את כל הנוזל.) לא צריך להיות על כוס חלב קוקוס. שמור את הקוקוס.
מרכיבים שתצטרך
חלב קוקוס
קוקוס
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
מסננת
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
5
הוסף מספיק של השמנת הנותרת לנוזל שווה 2 כוסות, ולאחר מכן להעביר לסיר בינוני נקי.
מרכיבים שתצטרך
קרם
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
6
מוסיפים את הסוכר החום ואת שעועית וניל ומחממים את התערובת על חום בינוני עד ליצירת עור. אל תתנו לתערובת לרתוח.
מרכיבים שתצטרך
שעועית וניל
סוכר חום
7
הסר מן החום לגרד את הזרעים מן שעועית וניל לתוך תערובת קרם. מגניב במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית וניל
קרם
זרעים
8
לטאטא את החלמונים בקערה בינונית עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
9
מוסיפים את תערובת הקרם החם לחלמונים בזרם איטי ויציב, מקציפים כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
קרם
ציוד שתשתמש בו
מקציף
10
יוצקים את פודינג דרך מסננת בסדר רשת או כובע סין לתוך כוס מדידה 4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
פודינג
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
מסננת
11
יוצקים את פודינג באופן שווה לתוך ramekins מוכן ומניחים בתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
פודינג
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
12
מניחים את המחבת בתנור ומוסיפים מספיק מים חמים כדי לבוא באמצע הדרך את הצדדים של ramekins. מכסים את תבנית האפייה בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
תבנית אפייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
תנור
13
אופים במשך 35 דקות, לסובב את המחבת, ואופים במשך 20 דקות נוספות או עד המרכזים הם רק להגדיר (סכין מוכנס במרכז ייצא נקי).
ציוד שתשתמש בו
תנור
סכין
מחבת
14
הסר את הפודינג מחבת האפייה והנח על מדף קירור עד לטמפרטורת החדר. צנן את הרפרפת, חשופה, במקרר, במשך 2 שעות. כאשר קר, מכסים ומקררים עד מוכן לשרת. הרפרפת עשויה להיות מורכבת עד 2 ימים קדימה.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תיל
תבנית אפייה
15
כדי להפוך את הקוקוס קרם: בינתיים, להגדיל את טמפרטורת התנור ל 177°. לזרוק כוס הקוקוס השמורה עם 1 כף הסוכר ' הממת על גיליון עוגיות להתפשט בשכבה אחת. טוסט על המדף האמצעי של התנור, ערבוב מדי פעם, במשך 4 עד 5 דקות, או עד הזהב. צפה בזה בזהירות, שכן הקוקוס יכול לשרוף במהירות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
קרם קוקוס
קוקוס
עוגיות
מורחים
טוסט
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
16
דק קוצצים את קוקוס שמורות הנותרים במעבד מזון מיני; להפריש. לנצח את השמנת, 1 כפית של סוכר ממתקים, ותמצית וניל בקערה בינונית עד פסגות רכות טופס. מקפלים את הקוקוס הקצוץ.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
תמצית וניל
קוקוס
קרם
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
קערה
17
כדי להרכיב את הקינוח: למעלה פודינג מקורר עם מנה של קרם קוקוס, ואז מפזרים כל אחד עם כפית של קוקוס קלוי.