רצועות עוף שומשום פקאן
רצועות עוף שומשום פקאן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 554 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. אם יש לך שמן בוטנים, חרדל דיז'ון, חלבונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן בוטנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות טופי בוטן מלוחות כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. נסו רצועות עוף שומשום, רצועות עוף שומשום, ו רצועות עוף שומשום (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא את החרדל, שימורי אפרסק, טימין, 1 כף מים וקמצוץ מלח בקערה קטנה. מקציפים את החלבונים בקערה גדולה עד מקציף.
מערבבים את פירורי הלחם, פקאנים, זרעי שומשום, פפריקה ו 1 כפית מלח בקערה בינונית.
מחממים את שמן הירקות במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. לטבול את רצועות העוף בחלבון הביצה ולאחר מכן לגלגל בתערובת פירורי הלחם, לחיצה כדי לעזור לו לדבוק. עובד בקבוצות, לבשל את העוף עד חום זהוב, על 3 דקות לכל צד.
מגישים עם רוטב אפרסק חרדל.