שאלוט וטורקיה צלויה מרווה עם רוטב שאלוט עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 523 קלוריות, 71 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו ענפי מרווה, מים, גזר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו הודו מזוגג משמש עם בצל קלוי ורוטב שאלוט, הודו צלוי עם חמאת שאלוט ורוטב טימין, ו חזה הודו צלוי עם פסטו הדרים ורוטב שאלוט (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
הסר ושמור giblets וצוואר מטורקיה. לקצץ עודף שומן. לקשור את הקצוות של הרגליים יחד עם חוט. החל בחלל הצוואר, לשחרר את העור מן השד ומקלות תיפוף על ידי הוספת אצבעות, בעדינות דוחף בין העור לבשר.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוף
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חוט קצבים
3
שלב 1/4 כוס שאלוט קצוצים, חמאה, 1 כף מרווה קצוצה, 1 כפית מלח, ו 1 כפית פלפל. לשפשף תערובת חמאה תחת עור משוחרר מעל השד ומקלות תיפוף. דברים 1/2 בצל כוס, 1/2 גזר כוס, 1/2 סלרי כוס, ו 3 ענפים מרווה לתוך חלל הגוף. להרים את קצות הכנפיים למעלה ושוב לאחור; טאק תחת טורקיה.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוף
שאלוט, מגורר או טחון
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
1/2 מלפפון בינוני, קלוף, זרע וחתוך לרצועות
צרור סלרי, פרוס (בערך
8 (U-12) שרימפס
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
20 פרוסות זוקיני דקות
1/2 ענף רוזמרין
(צינור גדול)
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
4
מניחים תרנגול הודו, חזה למעלה, על מחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
5
יוצקים 1 כוס מים ומרק למחבת.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
אופים ב 450 במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
7
הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 (אל תסיר את טורקיה מהתנור).
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
8
אופים טורקיה ב 350 במשך 1 1/2 שעות או עד מדחום מוכנס לתוך חלק בשרני של רשם הירך 16
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
9
הסר טורקיה מהתנור; תן לעמוד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
10
להסיר ולהשליך את העור.
11
שלב קרביים שמורים, צוואר, נשאר בצל 1/2 כוס, נשאר 1/2 כוס גזר, נשאר 1/2 כוס סלרי, נשאר 1 מרווה sprig, ונותר 5 כוסות מים בסיר גדול; להביא לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים עד הנוזל מצטמצם 2 כוסות (על 1 1/2 שעות). תערובת זן דרך מסננת, הזמנת מלאי. להשליך מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 מלפפון בינוני, קלוף, זרע וחתוך לרצועות
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
12
מניחים שקית פלסטיק zip-top בתוך אמצעי זכוכית 2 כוס.
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
13
יוצקים טורקיה טפטוף לתוך שקית; לתת לעמוד 10 דקות (שומן יעלה לחלק העליון). חותם תיק; לחתוך בזהירות את 1 בפינה התחתונה של התיק.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
14
מסננים טפטוף לתוך כוס מדידה, לעצור לפני שכבת השומן מגיע פתיחה.
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלויים
15
מניחים מלאי giblet בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
16
הוסף מספיק טפטוף למדוד 4 כוסות. להשליך שאריות. לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלויים
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
17
מוסיפים קמח לתערובת טפטוף; מערבבים היטב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
18
מחממים שמן בסיר בינוני על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
19
הוסף 1 כוס שאלוט פרוס למחבת; לבשל 5 דקות או עד השחמה קלה. מערבבים בתערובת giblet ונותר 1/4 כפית מלח; מביאים לרתיחה. מבשלים 2 דקות או עד מעובה, תוך ערבוב כל הזמן. מערבבים הנותרים 1 כף מרווה קצוץ ונותר 1/4 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחון
8 (U-12) שרימפס
1/2 ענף רוזמרין
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
20
הערה יין: במנה זו, הטעם העדין של טורקיה ניתנת קצת יותר אגרוף עם מרווה וצלצלי שאלוט. גם טעמי התבלינים וגם הבצל (כמו גם ההודו עצמו) משלימים את טעמו של פינו נואר חלק וארצי. נסו את יין פינו נואר 2006 של Chineyard Break של קמבריה מעמק סנטה מריה בקליפורניה (כ-25 דולר). קארן מקניל
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
שאלוט, מגורר או טחון
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק