לינגוויני Alle Noci (לינגוויני עם רוטב אגוז)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לינגוויני Alle Noci (לינגוויני עם רוטב אגוז). והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 845 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו אגוזי מלך, פטרוזיליה, לינגוויני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שטרודל תפוחים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Linguine alle Vongole, Linguine alle Vongole, ו Linguine alle Vongole.
הוראות
מביאים 6 ליטרים של מים לרתיחה ומוסיפים 2 כפות מלח כשר.
במחבת מטגנים 14 עד 16 אינץ', מחממים את השמן על חום בינוני עד לעישון.
מוסיפים את השום ומבשלים עד חום זהוב בהיר, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים חצי מפרורי הלחם, האגוזים, פתיתי הפלפל ומבשלים עד קלוי, 3 עד 4 דקות.
זרוק את הפסטה לתוך המים הרותחים ומבשל על פי הוראות החבילה עד 1 דקה קצרה של אל דנטה. רגע לפני ניקוז הפסטה, להוסיף 1/4 כוס של פסטה בישול מים למחבת עם תערובת אגוז.
מסננים את הפסטה במסננת ושופכים את הפסטה למחבת עם תערובת אגוז.
מניחים את המחבת מעל חום בינוני וממשיכים לבשל את הפסטה בתערובת אגוז עד הפסטה לבושה קלות עם התבלין, על 1 דקה.
מוסיפים את הפטרוזיליה והגבינה המגורדת, מערבבים, יוצקים לקערה מחוממת, מפזרים את פירורי הלחם הנותרים ומגישים מיד.