שאריות עוגת רוטב חמוציות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל שאריות עוגת רוטב חמוציות. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 517 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. זה מושלם עבור חג ההודיה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. אם יש לכם אבקת אפייה, סוכר מגורען, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו שאריות רוטב חמוציות Parfaits, שאריות לחם רוטב חמוציות, ו מאפינס רוטב חמוציות שאריות (מתכונים דומים).
הוראות
לציפוי: התאם מתלה תנור למצב בינוני וחמם מראש תנור ל 177°. מערבבים 2 כפות מים לתוך 1 כוס שאריות רוטב חמוציות כדי לשחרר עקביות: הרוטב צריך בעדינות לצנוח כאשר ירד מכפית.
הוסף עוד מים לפי הצורך. Pulse שקדים, סוכר, חמאה, סוכר חום בהיר, קמח, גרידת תפוזים במעבד מזון; העברה לקערה. מחק את מעבד המזון.
לעוגה: מחבת ספריי עם ספריי אפייה.
לשפשף גרידת תפוז לתוך סוכר עם קצות האצבעות או כפות הידיים עד הסוכר הוא כתום ולא גדילי zest להישאר. בקערה גדולה, לנצח חמאה וסוכר כתום על מהירות בינונית עד אור ורך, על 3 דקות.
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. בקערה נפרדת, לשלב קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, ומלח. הקטנת מהירות מערבל נמוך ולהוסיף תערובת קמח בשלוש קבוצות, לסירוגין עם שמנת חמוצה. לגרד צדדים ותחתית של קערה עם מרית גומי לפי הצורך.
להוסיף תערובת וניל ופעימה על מהירות בינונית רק עד בשילוב, על 20 שניות.
מפזרים חצי ציפוי במחבת מוכנה. לגרד חצי מהבלילה מעל ציפוי. טיפה 2 כפות בגודל של רוטב חמוציות מעל הבלילה בעדינות חלקה על הבלילה. לגרד את הבלילה שנותרה על עוגה להתפשט לתוך שכבה אפילו.
מפזרים עם ציפוי שנותר, לחיצה עליו בעדינות לתוך העוגה.
אופים עד tester עוגה מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי, 50 עד 60 דקות. עוגה מגניב במחבת להגדיר על מתלה במשך 15 דקות, ולאחר מכן, להפוך ישירות על מתלה מגניב לחלוטין, על 1 שעה. אבק עם סוכר של ממתקים.