שבעה ספייס חזיר חסה עוטפת
גשו לסופר וקנו שבעה אבקת תבלינים, ג'ינג'ר, רוטב סויה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הג'ינג'ר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. נסו חסה ועוטפת תרנגול הודו עם חמישה תבלינים, חסה ועוטפת תרנגול הודו עם חמישה תבלינים, ו עטיפות חסה עוף כמו P. F. Changs-עטיפות חסה הן טעימות ומתאבן ייחודי שאנשים רבים נהנים (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את כל החומרים לרוטב ולהניח בצד בטמפרטורת החדר תוך הכנת בשר חזיר.
בקערה, לשלב שמן שומשום ושבע אבקת תבלינים.
מוסיפים חזיר בעדינות לקפל שמן תבלין, דואג לא overwork או לדחוס בשר. יוצרים בעדינות בשר לשמונה קציצות במשקל 2.5 גרם ומפזרים בנדיבות מלח כשר בצד אחד.
מחממים מחבת כבדה, ברזל יצוק אידיאלי, על חום גבוה במשך כמה דקות, או עד טיפת מים מיד רוחשת במחבת. מערבולת בשמן ניטראלי ומוסיפים קציצות חזיר, צד מלוח למטה. מלח בנדיבות בצד השני של הקציצות ולתת לבשל ללא הפרעה במשך כמה דקות, עד קרום כהה צורות, לפני היפוך. מבשלים קציצות עד רק כבר לא ורוד במרכז, 10 עד 11 דקות, ולהניח בצד לנוח.
כדי לשרת, לעטוף כל קציצה עלה חסה ולהעביר רוטב טבילה ליד השולחן.