קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות40
מגזין

שום ג'ינג'ר בקר

שום ג'ינג'ר בקר
ניתן להכין את המתכון שום ג'ינג'ר בקר תוך כ-35 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 32 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל 371 קלוריות. 17 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם שום, שמן קנולן, אפונת שלג ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מרהיב של 89%. אסיה ג'ינג'ר שום קישואים בקר המחוונים, 30 דקות שומשום ג'ינג'ר שום ברוקולי בקר מוקפץ, ו 30 דקות שומשום ג'ינג'ר שום ברוקולי בקר מוקפץ דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו 2 כפות רוטב סויה, חומץ בלסמי, 1 כפית שום, סוכר חום ו -1 / 2 כפית ג ' ינג 'ר טחון או 2 כפיות ג' ינג ' ר שורש; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
2
מוסיפים את הבקר. חותם תיק ולהפוך מעיל; במקרר לפחות 1 שעה, הפיכת פעם אחת. בקערה שלבו את עמילן התירס, המרק, הקטשופ, השרי או החומץ, רוטב הסטייק, הקאיין ורוטב הסויה שנותר עד לקבלת תערובת חלקה; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סטייקרוטב סטייק
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
במחבת טפלון גדולה או בווק, מוקפץ בקר במנות ב -2 כפיות שמן חם עד שכבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
4
הסר ושמור על חום. באותה מחבת מטגנים פלפלים אדומים ובצל בשמן שנותר למשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים את האפונה ואת השום והג ' ינג ' ר הנותרים; מערבבים ומטגנים במשך 2-3 דקות או עד שהירקות רכים פריכים. מחזירים בשר למחבת. מערבבים תערובת מרק ומוסיפים למחבת. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מגישים עם אורז אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל