שום ג'ינג'ר בקר
ניתן להכין את המתכון שום ג'ינג'ר בקר תוך כ-35 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 32 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל 371 קלוריות. 17 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם שום, שמן קנולן, אפונת שלג ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מרהיב של 89%. אסיה ג'ינג'ר שום קישואים בקר המחוונים, 30 דקות שומשום ג'ינג'ר שום ברוקולי בקר מוקפץ, ו 30 דקות שומשום ג'ינג'ר שום ברוקולי בקר מוקפץ דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו 2 כפות רוטב סויה, חומץ בלסמי, 1 כפית שום, סוכר חום ו -1 / 2 כפית ג ' ינג 'ר טחון או 2 כפיות ג' ינג ' ר שורש; מערבבים היטב.
מוסיפים את הבקר. חותם תיק ולהפוך מעיל; במקרר לפחות 1 שעה, הפיכת פעם אחת. בקערה שלבו את עמילן התירס, המרק, הקטשופ, השרי או החומץ, רוטב הסטייק, הקאיין ורוטב הסויה שנותר עד לקבלת תערובת חלקה; מניחים בצד.
במחבת טפלון גדולה או בווק, מוקפץ בקר במנות ב -2 כפיות שמן חם עד שכבר לא ורוד.
הסר ושמור על חום. באותה מחבת מטגנים פלפלים אדומים ובצל בשמן שנותר למשך 2 דקות.
מוסיפים את האפונה ואת השום והג ' ינג ' ר הנותרים; מערבבים ומטגנים במשך 2-3 דקות או עד שהירקות רכים פריכים. מחזירים בשר למחבת. מערבבים תערובת מרק ומוסיפים למחבת. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.