ניתן להכין את המתכון שום ג'ינג'ר בקר תוך כ-35 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 32 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל 371 קלוריות. 17 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם שום, שמן קנולן, אפונת שלג ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מרהיב של 89%. אסיה ג'ינג'ר שום קישואים בקר המחוונים, 30 דקות שומשום ג'ינג'ר שום ברוקולי בקר מוקפץ, ו 30 דקות שומשום ג'ינג'ר שום ברוקולי בקר מוקפץ דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו 2 כפות רוטב סויה, חומץ בלסמי, 1 כפית שום, סוכר חום ו -1 / 2 כפית ג ' ינג 'ר טחון או 2 כפיות ג' ינג ' ר שורש; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
צלי חזיר שלם, קצוץ
שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
2
מוסיפים את הבקר. חותם תיק ולהפוך מעיל; במקרר לפחות 1 שעה, הפיכת פעם אחת. בקערה שלבו את עמילן התירס, המרק, הקטשופ, השרי או החומץ, רוטב הסטייק, הקאיין ורוטב הסויה שנותר עד לקבלת תערובת חלקה; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סטייק
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
צלי חזיר שלם, קצוץ
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
חבילת בשר חזיר פרוס דק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
במחבת טפלון גדולה או בווק, מוקפץ בקר במנות ב -2 כפיות שמן חם עד שכבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
4
הסר ושמור על חום. באותה מחבת מטגנים פלפלים אדומים ובצל בשמן שנותר למשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את האפונה ואת השום והג ' ינג ' ר הנותרים; מערבבים ומטגנים במשך 2-3 דקות או עד שהירקות רכים פריכים. מחזירים בשר למחבת. מערבבים תערובת מרק ומוסיפים למחבת. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים