שום ירוק & פסטה בצל פסטו
שום ירוק & פסטה בצל פסטו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 748 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. אם יש לך פסטה שיער מלאך, גבינת פרמזן, שמן זית נוסף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שוקולד אגוזים עם קרמל (ללא גלוטן, ללא דגנים, טבעוני) כקינוח. זה מושלם עבור אביב. מתכונים דומים: פסטו ירוק אביבי, סלט פסטה באביב עם שמיר ו פסטו ירוק צנון, ו פסטו פסטה האביב עם כדורי בשר הודו.
הוראות
קלי קלות את האגוזים במחבת יבשה מעל חום בינוני עד האגוזים מתחילים חום מעט והם ריחניים, על 2 דקות
באמצעות בלנדר או מעבד מזון דופק את צנוברים, ארוגולה, שום ירוק, בצל אביב, בזיליקום, גבינה וחצי שמן זית, עד הדבק עבה מושגת.
להוסיף קצת מים (1 או 2 כפיות) אם המרקם יבש מדי.עם המכונה פועל טפטוף ככל השמן הנותר לפי הצורך כדי לקבל עקביות טובה. קצת עבה זה בסדר, כפי שתתאים מאוחר יותר עם מי פסטה. מתבלים עם קמצוץ כל מלח ופלפל כרצונך.מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. מבשלים את הפסטה כדי לארוז הוראות עד אל דנטה.
ניקוז (שמירה על כוס ½ של מי הפסטה. לזרוק את הפסטה עם רוטב פסטו, הוספת קצת מים כדי לסייע ערבוב. הפוך את הפסטה למגש, מקשט עם קצת יותר גבינה.