קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות51
מגזין

שום ירוק & פסטה בצל פסטו

שום ירוק & פסטה בצל פסטו
שום ירוק & פסטה בצל פסטו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 748 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. אם יש לך פסטה שיער מלאך, גבינת פרמזן, שמן זית נוסף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שוקולד אגוזים עם קרמל (ללא גלוטן, ללא דגנים, טבעוני) כקינוח. זה מושלם עבור אביב. מתכונים דומים: פסטו ירוק אביבי, סלט פסטה באביב עם שמיר ו פסטו ירוק צנון, ו פסטו פסטה האביב עם כדורי בשר הודו.

הוראות

1
קלי קלות את האגוזים במחבת יבשה מעל חום בינוני עד האגוזים מתחילים חום מעט והם ריחניים, על 2 דקות
מרכיבים שתצטרך
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
באמצעות בלנדר או מעבד מזון דופק את צנוברים, ארוגולה, שום ירוק, בצל אביב, בזיליקום, גבינה וחצי שמן זית, עד הדבק עבה מושגת.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת בריחבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
להוסיף קצת מים (1 או 2 כפיות) אם המרקם יבש מדי.עם המכונה פועל טפטוף ככל השמן הנותר לפי הצורך כדי לקבל עקביות טובה. קצת עבה זה בסדר, כפי שתתאים מאוחר יותר עם מי פסטה. מתבלים עם קמצוץ כל מלח ופלפל כרצונך.מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. מבשלים את הפסטה כדי לארוז הוראות עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
ניקוז (שמירה על כוס ½ של מי הפסטה. לזרוק את הפסטה עם רוטב פסטו, הוספת קצת מים כדי לסייע ערבוב. הפוך את הפסטה למגש, מקשט עם קצת יותר גבינה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
5
מגישים חמים.