שום פריך ומקלות לחם עשב
שום פריך ומקלות לחם עשב הוא טבעוני מתאבנים. והוא יספק כ 40 מנות. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 28 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 120 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו קמח לחם, שמן זית, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו מקלות לחם תבלין שום, שום עשב רך בייגלה מקלות, ו מקלות לחם עשב איטלקיים (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את המים ושמרים בקערה של מערבל לעמוד שלך ולתת לו להתרכך לרגע לפני הוספת קמח הלחם. ללוש עם הוו הבצק עד הבצק הוא חלק וגמיש.
מוסיפים את המלח, אבקת השום, הפטרוזיליה ושמן הזית וממשיכים ללוש עד שהכל משולב, כ 2 דקות. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומניחים בצד במשך 45 דקות.
מחממים התנור ל 300 מעלות. קמח משטח העבודה שלך, להפוך את הבצק, וליצור אותו מלבן מחוספס.
מגלגלים את הבצק למלבן על 10x20 אינץ', מנסה לשמור אותו עובי אפילו.
חותכים את הבצק לרצועות רחבות 1/2, באורך 10 אינץ'. להרים את הרצועות אחד בכל פעם, לסובב כל אחד לתוך ספירלה, ולהניח אותם על גיליונות אפייה, משאיר מקום ביניהם. הם יתמתחו קצת כפי שאתה לסובב אותם-זה בסדר.
כאשר כל מקלות הלחם על הסדינים, אופים ב 300 מעלות עד שהם משחימים יפה פריך, כ 40 דקות.
תן להם להתקרר לחלוטין על מדף.