קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות8
ציון בריאות26
מגזין

שום-צ'ילה גריל טורקיה ירכיים

שום-צ'ילה גריל טורקיה ירכיים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שום צ'ילה גריל טורקיה הירכיים. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה כ 27 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 275 קלוריות. אם יש לך שמן זית, שיני שום, ירכיים טורקיה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכון זה מ Epicurious יש 369 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות זה מושלם עבור יום העצמאות. נסו הודו בגריל ובוק צ'וי עם רוטב שום צ' ילה, ירכיים עוף בגריל Cacciatore עם תפוחי אדמה שום מרוסק סופר, ו צ'ילה ותבלינים הודו בגריל (מתכונים דומים).

הוראות

1
משוך את עור טורקיה להקפיא בשקית ניילון resealable קטנה. (אתה יכול להשתמש בעור כדי להפוך cracklings לסלט כרוב גרוסים שלנו עם Cracklings עור טורקיה.)
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
2
חותכים את עצם הירך מכל ירך ולשמור בשקית פלסטיק resealable אחרת במקפיא עבור מלאי בעתיד.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
3
מחית שום למשחה עם 2 כפיות מלח במרגמה ועלי או בשר טחון ומחית למשחה עם סכין כבדה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בשר טחוןבשר טחון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
4
לטאטא יחד את הדבק עם אבקת צ ' ילי, כמון, ושמן זית ולהפיץ אותו על כל הירכיים בתבנית אפייה. מכסים את המנה ומשרים את הירכיים, מקורר, לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
הכן גריל לבישול ישיר-חום מעל פחם בינוני-חם( בינוני-גבוה עבור גז); ראה הליך צלייה, להלן.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
6
מתלה גריל שמן, ואז גריל ירכיים (לכסות רק אם באמצעות גריל גז), פונה פעם או פעמיים, עד מדחום רושם 77°, 15 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
7
העברה לצלחת ולתת לעמוד 5 עד 10 דקות לפני חיתוך.
1
הוראות גריל פחם:פתחי אוורור פתוחים בתחתית הגריל. אור starter ארובה גדולה מלאה פחם (עדיף עץ).
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
2
לישיר-
3
הוראות חום: כאשר גחלים מוארים, לזרוק אותם על פני מתלה תחתון, משאיר שטח ללא גחלים בצד אחד של הגריל שווה לגודל של האוכל להיות בגריל שבו אוכל ניתן להעביר במקרה של כל התלקחות קופצים.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
4
כאשר פחם הופך לבן אפרפר (להתחיל לבדוק גחלים לאחר 15 דקות), הגריל יהיה החם ביותר שלה ואז יתחיל להתקרר. זה יהיה בטמפרטורה בינונית-חמה נכונה כאשר אתה יכול להחזיק את היד 5 אינץ ' מעל מתלה הגריל (ישירות מעל הגחלים) במשך 3 עד 4 שניות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
5
הוראות גריל גז:מחממים את כל המבערים על גבוה, מכוסה, 10 דקות, ולאחר מכן להתאים את החום על פי המתכון.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
1
* ירכיים יכולות גם להיות צלויות. מסדרים אותם על מחבת גיליון מצופה רדיד ומטגנים על 4 עד 5 סנטימטרים מהחום, פונה פעם או פעמיים, עד רושמת מדחום 77°, 15 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'