שום צלוי בגריל-לחם רוזמרין
מנה אחת מכילה 232 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. גשו לסופר וקנו באגטים, שום, פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו לחם שום צלוי ברוזמרין, לחם שום קלוי ברוזמרין: קל ואומן, ו לחם שום ורוזמרין צלוי מחיטה מלאה (מתכונים דומים).
הוראות
שים את השום, רוזמרין, ושמן זית במחבת קטנה וחום לאט עד השמן רק מתחיל להתבשל. סובב את ציפורן מעל בשמן ולטגן במשך 10 דקות יותר.
הסר מן הלהבה ולתת מגניב במשך 15 דקות.
הסר את שיני השום מהשמן (שמור את השמן) ומחץ אותם למשחה עם סכין או מרגמה ועלי. קח את העלים מן sprig רוזמרין דק לרכך אותם. בקערה, לשלב את רסק שום, רוזמרין טחון, חמאה ומערבבים עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל.
חותכים את baguettes בחצי לאורכו.
מורחים את הצדדים לחתוך עם חמאה מתובלת טפטוף עם קצת שמן המשמש לאפות את השום.
מפזרים את הפרמזן, לסגור את הבגטים בחזרה ולעטוף כל אחד בנייר אלומיניום. מבשלים מעל חום בינוני על הגריל או במיטה של גחלים איטיים במשך 10 עד 15 דקות.
חותכים לפרוסות רחבות 2 אינץ ' ומגישים מיד.