המתכון סלט קיסר עם בייקון, כרוב ניצנים ובזיליקום מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 400 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 39 גרם של שומן כל אחד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. אם יש לכם שמן canolan, חלמון ביצה מפוסטר, שמן canolan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו כרוב ניצנים סלט קיסר, בייקון וסלט כרוב ניצנים, ו כרוב ניצנים סלט בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך את הרוטב: בקערה של מעבד מזון, לשלב את חלמון הביצה, חרדל, שום 1/2 כפית כל מלח ופלפל. דופק להתמזג. עם ריצת המכונה, יוצקים את מיץ לימון מלח צלפים לתוך התערובת. לאט לאט לשפוך את שמן הזית, ואז שמן קנולה, מיזוג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
זנים של פטריות
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
צרור תרד טרי (בערך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מעבירים את הרוטב לקערה וטעם לתיבול. מערבבים את האנשובי ושמן אנשובי. מכסים ומקררים עד מוכן לשימוש, או עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
אנשובי
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
הכן את הסלט: לבשל את הבייקון במחבת קטנה על אש נמוכה, ערבוב, עד פריך, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
5
חום 1 אינץ ' שמן קנולה בסיר בינוני כבד תחתית עד מדחום מטגן עמוק רושם 350 מעלות F (או לחלופין, להשתמש טיגון עמוק). קו גיליון אפייה עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
רוטב חם שמן שומשום
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
שים את הצלפים במסננת מתכת קטנה, להטביע אותם בשמן החם ומטגנים עד פריך, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
7
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
8
מוסיפים את עלי כרוב הניצנים לשמן החם בקבוצות קטנות (צעד אחורה כי הם מתיזים שמן) ומטגנים עד פריך, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
9
מעבירים למגבות נייר באמצעות כף מחוררת. מתבלים את העלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
1
יוצקים כשלושה רבעים מהרוטב לקערת סלט גדולה.
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מוסיפים את הרומיין, הבזיליקום והפרמזן המגורדת וזורקים למעיל. לגלח פרמזן נוסף על הסלט. למעלה עם שאר ההלבשה, בייקון, צלפים ועלים כרוב ניצנים.