שום קלוי ולינגוויני בצל
שום קלוי ולינגוויני בצל דורש כ 1 שעה ו 11 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 11 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 143 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה עובד טוב כמו מנות ראשונות במחיר סביר מאוד. גשו לסופר וקנו פלפל סדוק, שמן זית, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו בצל צלוי & מרק שום, שום קלוי וריבת בצל מקורמל, ו שום קלוי וטארט בצל מקורמל (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף בצל, לחתוך כל אחד ל 8 טריזים. בעדינות לקלף את העור החיצוני מן השום ולהשליך.
לחתוך ולזרוק למעלה רבע ראש שום.
מניחים בצל ושום, לחתוך את הצדדים, במרכז חתיכת רדיד אלומיניום כבד חובה; מעיל עם תרסיס בישול. מקפלים לסכל על בצל ושום, איטום בחוזקה.
אופים ב 350 במשך 1 שעה או עד בצל ושום רכים.
להסיר ולהשליך את העור מפני שום. לגרוף את עיסת שום עם כפית קטנה. סכין מיקום להב בקערה מעבד מזון; להוסיף עיסת שום, בצל, וגבינה. דופק 5 פעמים או עד בשילוב.
להוסיף מרק הבא 3 מרכיבים תערובת שום. תהליך עד תערובת הוא קצוץ דק. תניח בצד.
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן; ניקוז.
להוסיף תערובת שום; לזרוק בקלילות.