שומר אפוי עם קמבוזולה
שומר אפוי עם קמבוזולה עשויים להיות התוספת שחיפשתם. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 67 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו פירורי לחם, מרק עוף דל שומן, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 43% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: פיצה בצל מקורמל עם ברי וקמבוזולה, בשר חזיר פתוח, קמבוזולאן, כריכי ביצה עם בזיליקום, ו בצל חזיר פקאן עם קרם קמבוזולה.
הוראות
גבעולים לקצץ משומר. שמור על כוס 1 של עלי שומר ירוק נוצה. קצוות שורש, אזורים חבולים וסיבים גסים מראשי שומר. יש לשטוף, ואז לחתוך כל ראש לשניים מגזע דרך שורש.
ליי שומר במחבת 11 עד 12 אינץ'; להוסיף מרק. מכסים ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה; מבשלים עד שומר הוא רך כאשר פירסינג, על 20 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר שומר, בצד לחתוך למעלה, כדי רדוד 2-2 1/2 ליטר תבשיל.
מרתיחים מרק, חשוף, מעל חום גבוה עד מופחת על 1/3 כוס. קוצצים גס עלים שומר ומוסיפים כמחצית למרק. תערובת כפית שווה על פני שומר.
מחית גבינה עם פירורי לחם. נקודה שווה על פני שומר.
אופים בתנור 375 עד שהגבינה מתחילה לחום ושומר חם, 25 עד 30 דקות (35 דקות אם מקורר).
מקשטים עם עלי שומר שנותרו; מתבלים לפי הטעם במלח.