שומר בקרמל כתום-בלסמי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל שומר מקורמל כתום-בלסמי. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני יש 80 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך מלח כשר, שיני שום, סוכר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוף ושומר מקורמל עם רוזמרין כתום, סלט שומר עם ויניגרט תפוז-בלסמי, ו פסיפי הליבוט עם שומר מקורמל, זיתים שחורים, גרידת תפוז ושמיר (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים כל נורה שומר במחצית דרך שורש קצה; לחתוך כל מחצית לרבעים כדי ליצור 32 חתיכות בסך הכל. קוצצים 1 כפות; מילואים.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מניחים 8 חתיכות שומר בשכבה אחת במחבת; מפזרים באופן שווה עם 1/2 כפית סוכר. מבשלים 3 דקות בכל צד או עד השחמה קלה.
הסר שומר מן המחבת; חלוק פאן עם תרסיס בישול. חזור על הנוהל עם שומר שנותר וסוכר.
להחזיר שומר לפן. מערבבים במרק ומרכיבים הנותרים; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 38 דקות או עד שומר הוא פריך רך ונוזל הוא כמעט התאדה, מפנה מדי פעם. למעלה עם בריכות שמורות שומר.