שומר גראטן של מארק וטרי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל מארק Vetri של שומר גראטן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 149 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. אם יש לך מלח ופלפל, שמן זית, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו פיצה מורטדלה של מארק וטרי, הריגטוני של מארק וטרי עם דג חרב, עגבניה וצ'יפס חצילים, ו מנת הפסטה המפורסמת ביותר של מארק וטרי: ריגטוני עם כבד עוף (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350ºF. לקצץ את הבסיס של שומר ולהסיר את כל החלקים כהים וירוקים עד הנורה הלבנה. פורסים כל נורה בחצי אורך.
חותכים כל חצי לאורכו ל 4 טריזים ולהסיר את הליבות.
מניחים את הפרוסות על תבנית אפייה מעוטרת ומוסיפים שמן זית לעומק של 1/4 אינץ'.
מפזרים כל טריז עם קמצוץ של מלח, פלפל שחור, פתיתי פלפל אדום. למעלה כל אחד עם כ 1 כפית של פרמזן.
אופים עד מזלג מכרז, כ -30 דקות.
הסר מהתנור ולתת להתקרר בשמן עד רק חם.
באמצעות מרית מתכת מחוררת, להעביר את השומר ללוחות ומקשטים עם בריכות שומר שמורות.