קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות70
מגזין

שומר תינוק מטוגן: פנצ'ידדה

שומר תינוק מטוגן: פנצ'ידדה
שומר תינוק מטוגן: פנצ'ידדה מסתובב 35 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מנות ראשונות יש 233 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן למנה. מתכון זה מן המזוןרשת דורשת נורות שומר מאוד, שום, מלח ופלפל, אנשובי ארוז מלח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית וראשונית דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 85%, וזה יוצא מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון שומר תינוק מטוגן (פיטס פנוילים ברייס סיידס), שומר קלוי וגזר תינוק, ו ארטישוק לתינוק ושומר פריך.

הוראות

1
הביאו סיר מים גדול לרתיחה ושחררו פנימה את נורות השומר לתינוק או את הנורות הרבעיות. מחזירים לרתיחה ומבשלים 10 דקות, עד שהשומר רך.
מרכיבים שתצטרך
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מסננים ומניחים בצד.
3
במחבת גדולה מספיק כדי להכיל את כל השומר, מחממים את השמן על אש בינונית-נמוכה, ומוסיפים את השום, האנשובי ופתיתי הפלפל. מבשלים בעדינות עד שהשום התרכך והאנשובי מתחיל להתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
אנשוביאנשובי
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים את השומר וממשיכים בבישול תוך ערבוב לציפוי השומר בשמן. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
5
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.