שוק האיכרים קינואה
שוק האיכרים קינואה יכול להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 285 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 4g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מובא לך על ידי blog.fatfreevegan.com. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לכם קינואה, קישואים -, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: סלט קינואה שוק האיכרים, מרק שוק איכרים, ו סלט שוק האיכרים.
הוראות
מחממים תנור הולנדי גדול ומכוסה בחום בינוני, מוסיפים את הבצל ומבשלים במשך 5 דקות או עד שמתחילים להשחים (מוסיפים מים על ידי כף אם יש צורך לשמור על הבצל מלהידבק).
מוסיף את החצילים, פלפל, קישואים, ושום יחד עם 2 כפות מים ומבשלים במשך 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות אבל שמירה על אותו מכוסה בין התעוררות.
מוסיפים את העגבניות למחבת עם הנוזל שלהם, יחד עם החומוס. מנמיכים את החום לרתיחה וממשיכים לבשל 5 דקות נוספות. מערבבים לאט בחלב הלא חלבי. מערבבים היטב ומתבלים עם אורגנו, בזיליקום, מלח ופלפל לפי הטעם.
מוסיפים את הקינואה המבושלת לירקות ומערבבים יחד ביסודיות.
מפזרים עם פרמזן סויה, אם תרצה.