שוק כבש צלוי בשום
שוק כבש צלוי שום נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 538 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח, מלח, פלפלים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. עם כפית מתכונים דומים: עשבי תיבול קלויים איטיים ושוק כבש בשום, כבש שנקס עם שעורה ושום, ו צלעות כבש מטוגנות שום.
הוראות
מחממים את התנור ל-475 אף.
עם האצבעות שלך, לדחוף את רסיסי השום לתוך הפתחים הטבעיים בשוקי הטלה ומפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל. מסדרים את שנקי הטלה ופלפלים בשכבה אחת ב 1 או 2 מחבתות קלייה. צלי במשך 10 דקות. להפחית את חום התנור ל 350 F וצולים עד הפלפלים רכים העורות מקומטים, על 1 שעה יותר.
הסר את הפלפלים ולהמשיך לצלות את השוקיים עד הבשר משחימים היטב ומושך מן העצמות, על 50 דקות יותר.
הסר ולתת מגניב מספיק כדי להתמודד.
כאשר הפלפלים הם מגניבים, להשתמש באצבעות שלך וסכין קילוף לקלף את העורות.
הסר את הגבעולים והזרעים; לחתוך את הפלפלים לרצועות דקות. תניח בצד.
כאשר שוקי הטלה הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, להסיר את העצמות לגרוס את הבשר.
בקערה, לזרוק את האפונה חומוס עם מיץ לימון, שמן, וכפית מלח.
כדי להרכיב, להפיץ על 1/3 כוס הטלה במרכז טורטייה. למעלה עם רצועות פלפל, אפונת חומוס, דרום אמריקאי Jalapeo-פטרוזיליה סלסה, ושמנת חמוצה. לקפל ולשרת.
אתה יכול לטגן את הפלפלים האדומים במקום לצלות אותם.
הסר את הגבעולים והזרעים וחתוך את הפלפלים לרצועות רחבות אינץ'. לטגן את רצועות הפלפל ב 1/8 אינץ ' של שמן זית או שמן בוטנים עד נבול למדי מבושל דרך, 15 עד 20 דקות.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;