קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

שוקולד & פטל סורבה עבור שבוע שוקולד

שוקולד & פטל סורבה עבור שבוע שוקולד
שוקולד & פטל סורבה המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 229 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. 15 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו ¾ כוס אבקת קקאו, פטל עוז, ¾ כף לימון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו סורבה פטל-רוז עם שוקולד לבן, מיני פנקייק עם סורבה פטל ורוטב שוקולד, ו שוקולד בריא פטל רך לשרת עם סירופ שוקולד חלבון גבוה (מתכונים דומים).

הוראות

1
ארבעת המרכיבים הראשונים הם עבור פירה פטל.
מרכיבים שתצטרך
מחית פטלמחית פטל
2
שים את המים והסוכר במחבת, להביא לרתיחה ולהשאיר להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
שים את פטל במעבד מזון ולהוסיף את סירופ סוכר ומיץ לימון. בליץ כדי מחית חלקה ולאחר מכן לעבור דרך מסננת.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
סם גסם ג
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
שים את המנה השנייה של מים וסוכר בסיר ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
מוסיפים את אבקת הקקאו וממשיכים לבשל על אש נמוכה במשך 2-3 דקות.3 להעביר את התערובת דרך מסננת בסדר לתוך קערה המכילה את השוקולד הקצוץ.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מערבבים עד השוקולד נמס והוא חלק לחלוטין. מגניב במהירות על קרח ביין-מארי (אמבט מים) ולאחר מכן לערבב את רסק פטל.
מרכיבים שתצטרך
מחית פטלמחית פטל
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
7
חבוץ את התערובת במכונת גלידה בעקבות הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
8
אם אין לכם מכונת גלידה, חבצו ידנית.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
9
מערבבים בקערה להקפיא במשך כ 90 דקות עד שהוא מתחיל להקפיא סביב הקצוות. מערבבים היטב, ואז לחזור על התהליך פעמיים יותר עד התמהיל הוא חלק וקפוא.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך