שוקולד אגוז פוביטיקה
אם יש לך חמאה, מלח, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו -30 דקות. נסו לחם מערבולת אגוז קרואטי (Povitica), Povitisa של סבתא (Po-vuh-teet-zuh) לחם אגוז קרואטי Povitica, ו עוגת שוקולד אגוז (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך בצק: בקערה קטנה, לשלב שמרים, מים חמים, 1/2 כפית סוכר, ו 1/4 כפית קמח ולתת לשבת עד הגהה (תערובת תתחיל לבועה), על 5 דקות.
בסיר קטן, חלב דל על ידי חימום רק מתחת רותחים (כ 82°), ואז לתת מגניב110, על 2 דקות.
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט, לשלב חלב, סוכר שנותר, ומלח.
מוסיפים תערובת שמרים, ביצים, תמצית וניל, וחמאה מומסת, ומערבבים לשלב. שינוי לקרס בצק, מוסיפים את הקמח שנותר, וקניד עד אלסטי וחלק והבצק מתרחק מצדי הקערה, כ 5 דקות.
מניחים את הבצק בקערה משומנת קלות, מכסים בניילון נצמד, ונותנים לעמוד עד מוכפל בנפח, כ 1 1/2 שעות.
הפוך מילוי: בעוד הבצק עולה, לשלב אגוזי מלך, סוכר, אבקת קקאו בקערה של מעבד מזון ודופק עד המרקם של חול, על 10 פולסים. בסיר בינוני, מחממים חלב וחמאה עד רק לרתיחה, ואז לשפוך על תערובת אגוז הקרקע.
מוסיפים חלמון ביצה ווניל ומערבבים במרץ עד בשילוב. תניח בצד.
להרכיב: גריז אפייה צלחת עם חמאה.
מניחים בצק על משטח נקי, מקומח.
רול החוצה עד שהוא מאוד דק 12 אינץ ' מרובע. מכסים במילוי.
מגלגלים את הבצק בזהירות מהקצה הארוך, בסגנון ג ' לי-רול, ואז לעצב לתוך U, הצבת צד התפר למטה. בזהירות להעביר לתבנית אפייה מוכנה. מכסים בניילון נצמד ועולים עד שכמעט הוכפלו בנפח, 30-40 דקות.
התאם את מתלה התנור למצב בינוני וחמם מראש את התנור ל-350 ° F.
מברשת בצק עם ביצה לבן ואז מפזרים סוכר.
אופים במשך 15 דקות. להקטין את טמפרטורת התנור ל 149° ואופים עד הזהב על גבי ומדחום מוכנס במרכז הבצק קורא 200-210 ° F, על 30 דקות.
הסר מהתנור ולתת מגניב 15 דקות לפני היציאה על מתלה תיל.