בקלאווה שוקולד אגוזים יכול להיות רק מידל איסטרן מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 476 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. אתה מקבל קינוח שמגיש 24. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו מים, קינמון, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו שוקולד-אגוזי לוז בקלאווה, שוקולד-אגוזי לוז בקלאווה, ו אגוזי לוז ושוקולד בקלאווה עם אספרסו-סירופ פרנג'ליקו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מורחים את האגוזים על תבנית אפייה ואופים במשך 12 דקות, עד העורות שלפוחיות; תן מגניב. תשאיר את התנור דולק.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
להעביר את האגוזים למגבת מטבח ולשפשף את העורות, ולאחר מכן להעביר למעבד מזון ודופק עד קצוץ גס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
4
מוסיפים את השוקולד, 2/3 כוס הסוכר ואת הקינמון למעבד המזון והדופק עד שהשוקולד והאגוזים קצוצים דק באותו גודל.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
מיץ לימון, אופציונלי
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
5
הסר את הפילו ולכסות עם יריעת ניילון. בנדיבות חמאה 9 על 13 אינץ מתכת תבנית אפייה. חמאה וערימה 8 גיליונות של פילו. חתוך את הקצוות. להקל את הערימה למחבת.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
תערובת סוכר חום Splenda®
6
מפזרים על 2 כוסות של המילוי על פילו. חמאה וערימה 2 סדינים פילו יותר; לקפל אותם חצי לרוחב ולמקם מעל המילוי.
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
7
מפזרים על עוד 2 כוסות של המילוי. למעלה עם 2 יותר חמאה, גיליונות מקופלים ו 2 כוסות של מילוי. חמאה וערימה 3 יותר פילו סדינים, לקפל אותם לשניים ולמקם על המילוי. מקפלים את פילו התלוי על גבי מברשת בנדיבות עם חמאה. באמצעות סרגל וסכין חדה, לחתוך את בקלאווה (דרך העליון והתחתון) לתוך ריבועים 3 אינץ ' (יהיה קצת שמאלה בצד אחד ארוך).
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
8
חותכים כל ריבוע לשניים כדי ליצור משולשים.
9
אופים את בקלאווה במשך 25 דקות, ואז להוריד את טמפרטורת התנור ל 300 ואופים במשך 50 דקות יותר, עד הזהב.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
בסיר, להביא את המים, הדבש ואת שאר 2 כוסות סוכר לרתיחה. מבשלים מעל חום מתון במשך 10 דקות. מיד מצקת את הסירופ החם על הבקלאווה החמה ולתת לעמוד עד מגניב לחלוטין, לפחות 4 שעות ורצוי בן לילה.