קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות24
ציון בריאות4
מגזין
השף הפנימי שלך עם שלושת המתכונים המובילים של טיילור סוויפט מה-Hangout האהוב שלה בניו יורק
השף הפנימי שלך עם שלושת המתכונים המובילים של טיילור סוויפט מה-Hangout האהוב שלה בניו יורק
יום הפיצה הלאומי ב-9 בפברואר עם משולשים מעוררים תיאבון
יום הפיצה הלאומי ב-9 בפברואר עם משולשים מעוררים תיאבון
התוספת המרגשת של אינדיאנה לתוכנית אוכל הקיץ לילדי בית ספר
התוספת המרגשת של אינדיאנה לתוכנית אוכל הקיץ לילדי בית ספר
הבחירות המובילות של הקוראים לקינוחי המסעדות הטובים ביותר ביום הקינוח הלאומי
הבחירות המובילות של הקוראים לקינוחי המסעדות הטובים ביותר ביום הקינוח הלאומי
מתכון ללחם שטוח פסטו עגבניות ארטישוק טוויסט נפלא על קלאסיקות מלוחות
מתכון ללחם שטוח פסטו עגבניות ארטישוק טוויסט נפלא על קלאסיקות מלוחות
מאסטר ארוחות ערב עם 30 ימים של מתכוני ארוחת ערב של 25 דקות
מאסטר ארוחות ערב עם 30 ימים של מתכוני ארוחת ערב של 25 דקות
מתכוני ארוחת בוקר בריאים וטעימים עם 5 מרכיבים
מתכוני ארוחת בוקר בריאים וטעימים עם 5 מרכיבים
ההמלצות המובילות של אוכל ויין על השפים החדשים הטובים ביותר של 2023
ההמלצות המובילות של אוכל ויין על השפים החדשים הטובים ביותר של 2023
10 מתכונים של שפיות פורצות דרך לשנת 2023!
10 מתכונים של שפיות פורצות דרך לשנת 2023!
חושפים את המתכונים המובילים של 2023 שנבחרו על ידי עורכי Eater
חושפים את המתכונים המובילים של 2023 שנבחרו על ידי עורכי Eater

שוקולד-אגוזי לוז בקלאווה

שוקולד-אגוזי לוז בקלאווה
בקלאווה שוקולד אגוזים יכול להיות רק מידל איסטרן מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 476 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. אתה מקבל קינוח שמגיש 24. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו מים, קינמון, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו שוקולד-אגוזי לוז בקלאווה, שוקולד-אגוזי לוז בקלאווה, ו אגוזי לוז ושוקולד בקלאווה עם אספרסו-סירופ פרנג'ליקו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מורחים את האגוזים על תבנית אפייה ואופים במשך 12 דקות, עד העורות שלפוחיות; תן מגניב. תשאיר את התנור דולק.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
להעביר את האגוזים למגבת מטבח ולשפשף את העורות, ולאחר מכן להעביר למעבד מזון ודופק עד קצוץ גס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
4
מוסיפים את השוקולד, 2/3 כוס הסוכר ואת הקינמון למעבד המזון והדופק עד שהשוקולד והאגוזים קצוצים דק באותו גודל.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
5
הסר את הפילו ולכסות עם יריעת ניילון. בנדיבות חמאה 9 על 13 אינץ מתכת תבנית אפייה. חמאה וערימה 8 גיליונות של פילו. חתוך את הקצוות. להקל את הערימה למחבת.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
6
מפזרים על 2 כוסות של המילוי על פילו. חמאה וערימה 2 סדינים פילו יותר; לקפל אותם חצי לרוחב ולמקם מעל המילוי.
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
7
מפזרים על עוד 2 כוסות של המילוי. למעלה עם 2 יותר חמאה, גיליונות מקופלים ו 2 כוסות של מילוי. חמאה וערימה 3 יותר פילו סדינים, לקפל אותם לשניים ולמקם על המילוי. מקפלים את פילו התלוי על גבי מברשת בנדיבות עם חמאה. באמצעות סרגל וסכין חדה, לחתוך את בקלאווה (דרך העליון והתחתון) לתוך ריבועים 3 אינץ ' (יהיה קצת שמאלה בצד אחד ארוך).
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
8
חותכים כל ריבוע לשניים כדי ליצור משולשים.
9
אופים את בקלאווה במשך 25 דקות, ואז להוריד את טמפרטורת התנור ל 300 ואופים במשך 50 דקות יותר, עד הזהב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
בסיר, להביא את המים, הדבש ואת שאר 2 כוסות סוכר לרתיחה. מבשלים מעל חום מתון במשך 10 דקות. מיד מצקת את הסירופ החם על הבקלאווה החמה ולתת לעמוד עד מגניב לחלוטין, לפחות 4 שעות ורצוי בן לילה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
מצקתמצקת