קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות24
ציון בריאות4
מגזין
השף הפנימי שלך עם שלושת המתכונים המובילים של טיילור סוויפט מה-Hangout האהוב שלה בניו יורק
השף הפנימי שלך עם שלושת המתכונים המובילים של טיילור סוויפט מה-Hangout האהוב שלה בניו יורק
יום הפיצה הלאומי ב-9 בפברואר עם משולשים מעוררים תיאבון
יום הפיצה הלאומי ב-9 בפברואר עם משולשים מעוררים תיאבון
התוספת המרגשת של אינדיאנה לתוכנית אוכל הקיץ לילדי בית ספר
התוספת המרגשת של אינדיאנה לתוכנית אוכל הקיץ לילדי בית ספר
הבחירות המובילות של הקוראים לקינוחי המסעדות הטובים ביותר ביום הקינוח הלאומי
הבחירות המובילות של הקוראים לקינוחי המסעדות הטובים ביותר ביום הקינוח הלאומי
מתכון ללחם שטוח פסטו עגבניות ארטישוק טוויסט נפלא על קלאסיקות מלוחות
מתכון ללחם שטוח פסטו עגבניות ארטישוק טוויסט נפלא על קלאסיקות מלוחות
מאסטר ארוחות ערב עם 30 ימים של מתכוני ארוחת ערב של 25 דקות
מאסטר ארוחות ערב עם 30 ימים של מתכוני ארוחת ערב של 25 דקות
מתכוני ארוחת בוקר בריאים וטעימים עם 5 מרכיבים
מתכוני ארוחת בוקר בריאים וטעימים עם 5 מרכיבים
ההמלצות המובילות של אוכל ויין על השפים החדשים הטובים ביותר של 2023
ההמלצות המובילות של אוכל ויין על השפים החדשים הטובים ביותר של 2023
10 מתכונים של שפיות פורצות דרך לשנת 2023!
10 מתכונים של שפיות פורצות דרך לשנת 2023!
חושפים את המתכונים המובילים של 2023 שנבחרו על ידי עורכי Eater
חושפים את המתכונים המובילים של 2023 שנבחרו על ידי עורכי Eater

שוקולד-אגוזי לוז בקלאווה

שוקולד-אגוזי לוז בקלאווה
בקלאווה שוקולד אגוזים יכול להיות רק מידל איסטרן מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 476 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. אתה מקבל קינוח שמגיש 24. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו מים, קינמון, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו שוקולד-אגוזי לוז בקלאווה, שוקולד-אגוזי לוז בקלאווה, ו אגוזי לוז ושוקולד בקלאווה עם אספרסו-סירופ פרנג'ליקו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מורחים את האגוזים על תבנית אפייה ואופים במשך 12 דקות, עד העורות שלפוחיות; תן מגניב. תשאיר את התנור דולק.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
להעביר את האגוזים למגבת מטבח ולשפשף את העורות, ולאחר מכן להעביר למעבד מזון ודופק עד קצוץ גס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
4
מוסיפים את השוקולד, 2/3 כוס הסוכר ואת הקינמון למעבד המזון והדופק עד שהשוקולד והאגוזים קצוצים דק באותו גודל.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
נייר אורזנייר אורז
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
5
הסר את הפילו ולכסות עם יריעת ניילון. בנדיבות חמאה 9 על 13 אינץ מתכת תבנית אפייה. חמאה וערימה 8 גיליונות של פילו. חתוך את הקצוות. להקל את הערימה למחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
6
מפזרים על 2 כוסות של המילוי על פילו. חמאה וערימה 2 סדינים פילו יותר; לקפל אותם חצי לרוחב ולמקם מעל המילוי.
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
7
מפזרים על עוד 2 כוסות של המילוי. למעלה עם 2 יותר חמאה, גיליונות מקופלים ו 2 כוסות של מילוי. חמאה וערימה 3 יותר פילו סדינים, לקפל אותם לשניים ולמקם על המילוי. מקפלים את פילו התלוי על גבי מברשת בנדיבות עם חמאה. באמצעות סרגל וסכין חדה, לחתוך את בקלאווה (דרך העליון והתחתון) לתוך ריבועים 3 אינץ ' (יהיה קצת שמאלה בצד אחד ארוך).
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
8
חותכים כל ריבוע לשניים כדי ליצור משולשים.
9
אופים את בקלאווה במשך 25 דקות, ואז להוריד את טמפרטורת התנור ל 300 ואופים במשך 50 דקות יותר, עד הזהב.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
בסיר, להביא את המים, הדבש ואת שאר 2 כוסות סוכר לרתיחה. מבשלים מעל חום מתון במשך 10 דקות. מיד מצקת את הסירופ החם על הבקלאווה החמה ולתת לעמוד עד מגניב לחלוטין, לפחות 4 שעות ורצוי בן לילה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
מצקתמצקת