שוקולד-אגוזי לוז בקלאווה
בקלאווה שוקולד אגוזים יכול להיות רק מידל איסטרן מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 476 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. אתה מקבל קינוח שמגיש 24. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו מים, קינמון, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו שוקולד-אגוזי לוז בקלאווה, שוקולד-אגוזי לוז בקלאווה, ו אגוזי לוז ושוקולד בקלאווה עם אספרסו-סירופ פרנג'ליקו (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים את האגוזים על תבנית אפייה ואופים במשך 12 דקות, עד העורות שלפוחיות; תן מגניב. תשאיר את התנור דולק.
להעביר את האגוזים למגבת מטבח ולשפשף את העורות, ולאחר מכן להעביר למעבד מזון ודופק עד קצוץ גס.
מוסיפים את השוקולד, 2/3 כוס הסוכר ואת הקינמון למעבד המזון והדופק עד שהשוקולד והאגוזים קצוצים דק באותו גודל.
הסר את הפילו ולכסות עם יריעת ניילון. בנדיבות חמאה 9 על 13 אינץ מתכת תבנית אפייה. חמאה וערימה 8 גיליונות של פילו. חתוך את הקצוות. להקל את הערימה למחבת.
מפזרים על 2 כוסות של המילוי על פילו. חמאה וערימה 2 סדינים פילו יותר; לקפל אותם חצי לרוחב ולמקם מעל המילוי.
מפזרים על עוד 2 כוסות של המילוי. למעלה עם 2 יותר חמאה, גיליונות מקופלים ו 2 כוסות של מילוי. חמאה וערימה 3 יותר פילו סדינים, לקפל אותם לשניים ולמקם על המילוי. מקפלים את פילו התלוי על גבי מברשת בנדיבות עם חמאה. באמצעות סרגל וסכין חדה, לחתוך את בקלאווה (דרך העליון והתחתון) לתוך ריבועים 3 אינץ ' (יהיה קצת שמאלה בצד אחד ארוך).
חותכים כל ריבוע לשניים כדי ליצור משולשים.
אופים את בקלאווה במשך 25 דקות, ואז להוריד את טמפרטורת התנור ל 300 ואופים במשך 50 דקות יותר, עד הזהב.
בסיר, להביא את המים, הדבש ואת שאר 2 כוסות סוכר לרתיחה. מבשלים מעל חום מתון במשך 10 דקות. מיד מצקת את הסירופ החם על הבקלאווה החמה ולתת לעמוד עד מגניב לחלוטין, לפחות 4 שעות ורצוי בן לילה.