קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות24
ציון בריאות4
מגזין
השף הפנימי שלך עם שלושת המתכונים המובילים של טיילור סוויפט מה-Hangout האהוב שלה בניו יורק
השף הפנימי שלך עם שלושת המתכונים המובילים של טיילור סוויפט מה-Hangout האהוב שלה בניו יורק
יום הפיצה הלאומי ב-9 בפברואר עם משולשים מעוררים תיאבון
יום הפיצה הלאומי ב-9 בפברואר עם משולשים מעוררים תיאבון
התוספת המרגשת של אינדיאנה לתוכנית אוכל הקיץ לילדי בית ספר
התוספת המרגשת של אינדיאנה לתוכנית אוכל הקיץ לילדי בית ספר
הבחירות המובילות של הקוראים לקינוחי המסעדות הטובים ביותר ביום הקינוח הלאומי
הבחירות המובילות של הקוראים לקינוחי המסעדות הטובים ביותר ביום הקינוח הלאומי
מתכון ללחם שטוח פסטו עגבניות ארטישוק טוויסט נפלא על קלאסיקות מלוחות
מתכון ללחם שטוח פסטו עגבניות ארטישוק טוויסט נפלא על קלאסיקות מלוחות
מאסטר ארוחות ערב עם 30 ימים של מתכוני ארוחת ערב של 25 דקות
מאסטר ארוחות ערב עם 30 ימים של מתכוני ארוחת ערב של 25 דקות
מתכוני ארוחת בוקר בריאים וטעימים עם 5 מרכיבים
מתכוני ארוחת בוקר בריאים וטעימים עם 5 מרכיבים
ההמלצות המובילות של אוכל ויין על השפים החדשים הטובים ביותר של 2023
ההמלצות המובילות של אוכל ויין על השפים החדשים הטובים ביותר של 2023
10 מתכונים של שפיות פורצות דרך לשנת 2023!
10 מתכונים של שפיות פורצות דרך לשנת 2023!
חושפים את המתכונים המובילים של 2023 שנבחרו על ידי עורכי Eater
חושפים את המתכונים המובילים של 2023 שנבחרו על ידי עורכי Eater

שוקולד-אגוזי לוז בקלאווה

שוקולד-אגוזי לוז בקלאווה
בקלאווה שוקולד אגוזים יכול להיות רק מידל איסטרן מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 476 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. אתה מקבל קינוח שמגיש 24. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו מים, קינמון, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו שוקולד-אגוזי לוז בקלאווה, שוקולד-אגוזי לוז בקלאווה, ו אגוזי לוז ושוקולד בקלאווה עם אספרסו-סירופ פרנג'ליקו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מורחים את האגוזים על תבנית אפייה ואופים במשך 12 דקות, עד העורות שלפוחיות; תן מגניב. תשאיר את התנור דולק.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
להעביר את האגוזים למגבת מטבח ולשפשף את העורות, ולאחר מכן להעביר למעבד מזון ודופק עד קצוץ גס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
4
מוסיפים את השוקולד, 2/3 כוס הסוכר ואת הקינמון למעבד המזון והדופק עד שהשוקולד והאגוזים קצוצים דק באותו גודל.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
5
הסר את הפילו ולכסות עם יריעת ניילון. בנדיבות חמאה 9 על 13 אינץ מתכת תבנית אפייה. חמאה וערימה 8 גיליונות של פילו. חתוך את הקצוות. להקל את הערימה למחבת.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
6
מפזרים על 2 כוסות של המילוי על פילו. חמאה וערימה 2 סדינים פילו יותר; לקפל אותם חצי לרוחב ולמקם מעל המילוי.
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
7
מפזרים על עוד 2 כוסות של המילוי. למעלה עם 2 יותר חמאה, גיליונות מקופלים ו 2 כוסות של מילוי. חמאה וערימה 3 יותר פילו סדינים, לקפל אותם לשניים ולמקם על המילוי. מקפלים את פילו התלוי על גבי מברשת בנדיבות עם חמאה. באמצעות סרגל וסכין חדה, לחתוך את בקלאווה (דרך העליון והתחתון) לתוך ריבועים 3 אינץ ' (יהיה קצת שמאלה בצד אחד ארוך).
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
8
חותכים כל ריבוע לשניים כדי ליצור משולשים.
9
אופים את בקלאווה במשך 25 דקות, ואז להוריד את טמפרטורת התנור ל 300 ואופים במשך 50 דקות יותר, עד הזהב.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
בסיר, להביא את המים, הדבש ואת שאר 2 כוסות סוכר לרתיחה. מבשלים מעל חום מתון במשך 10 דקות. מיד מצקת את הסירופ החם על הבקלאווה החמה ולתת לעמוד עד מגניב לחלוטין, לפחות 4 שעות ורצוי בן לילה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
מצקתמצקת