שוקולד זנגביל חם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של משקה, אז תנו הזדמנות ל שוקולד חם Gingerbread. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 447 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך לקישוט: מרשמלו, תמצית vanillan, ג'ינג'ר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. זמן הכנת המתכון כ 11 דקות. מתכונים דומים: שוקולד חם וצלוי מרשמלו סירים דה קרם, עוגות זנגביל שוקולד עם ציפוי גבינת שמנת שוקולד לבן, ו עוגות זנגביל שוקולד עם ציפוי שוקולד לבן.
הוראות
שלב את המרכיבים הראשונים 3 ב חתיכה 8-x 10 אינץ ' של cheesecloth; למשוך את הקצוות יחד, ולקשור כדי לאבטח.
חום חלב ותבלינים צרור בסיר כבד 3 ליטר מעל חום בינוני נמוך. להביא רק לרתיחה.
הסר מחום, כיסוי, ותלול 30 דקות.
חום תערובת חלב על חום בינוני-נמוך עד חם.
מוסיפים סוכר חום; מבשלים, מערבבים כל הזמן, עד שהסוכר נמס.
מוסיפים שוקולד, מערבבים עד שהשוקולד נמס. מערבבים וניל.