שוקולד חמאת בוטנים ברים אני
חטיפי חמאת בוטנים שוקולד אני יכול להיות רק התבלין שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 36 מנות. עם 205 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . גשו לסופר וקנו חמאה, סודה לשתייה, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה די גרוע. מתכונים דומים: שוקולד, חמאת בוטנים, בייגלה וקרמל ממתקים (תוצרת בית לקחת 5 ברים), חמאת בוטנים שוקולד צ'יפס חטיף חמאת בוטנים, ו חטיפי חמאת בוטנים שוקולד.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
כדי להכין מאפה: שמנת יחד 2/3 כוס חמאה וסוכר חום. מערבבים את הקמח, אבקת אפייה, מלח, וסודה לשתייה עד מעורבב היטב.
להפריד את הביצים ולהכות בחלמונים.
מוסיפים 1/2 כפית וניל ומערבבים היטב.
הקש תערובת לתוך החלק התחתון של 9 x 13 מחבת אינץ.
אופים במשך 12 דקות או עד חום זהוב.
כדי להפוך את ציפוי: בקערה בינונית, מערבבים יחד את אבקת הסוכר, בוטנים קצוצים, חמאת בוטנים, חלבונים ביצה, ו 1/2 כפית וניל. ממיסים 1/4 כוס חמאה או מרגרינה ומערבבים לתערובת.
כבה את התנור והסר את המחבת.
בואו מגניב במשך כ 2 דקות.
מפזרים שבבי שוקולד מעל ציפוי וחוזרים לתנור חם במשך 2 או 3 דקות.
מורחים שוקולד על ציפוי, כמו ציפוי.