שוקולד טבל עוגיות אגוזים
עוגיות שוקולד טבל אגוזי לוז עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 250 קלוריות. אם יש לכם תמצית vanillan, מלח, ביצהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 24%. נסו שקדי אגוזים טבולים שוקולד קצרצרים, לבבות עוגיות קצרצרים טבולים בטעם שוקולד, ו עוגיית מנטה טבולה שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
מניחים אגוזי לוז על תבנית אפייה.
אופים עד שהם צל כהה וריחני, כ -10 עד 15 דקות.
מוציאים מהתנור ומניחים בצד להתקרר.
תנמיך את התנור ל-325 מעלות.
מניחים אגוזי לוז בבלנדר או מעבד מזון ודופק לביטים גסים; להפריש.
לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, ומלח כדי להתמזג; להפריש.
מקציפים חמאה וסוכר יחד עם כף עץ עד חלקה. הכה בביצה. בהדרגה להכות את תערובת הקמח לתוך תערובת החמאה.
מוסיף את אגוזי לוז קצוצים ומערבבים עד מופץ באופן שווה בכל רחבי.
טופס לתוך עוגיות ארוכות ולמקם על גיליונות עוגיות משומן.
אופים עד המשרד, כ -15 דקות.
הסר מהתנור להתקרר על מדפים.
בסיר מעל החום הנמוך ביותר או בדוד כפול, להמיס שוקולד. לטבול 1 קצה של עוגיות מקורר לתוך שוקולד נמס.
מקום בחזרה על גיליון עוגיות להקשיח.