קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות20
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק בקר ותפוחי אדמה הונגרי

מרק בקר ותפוחי אדמה הונגרי
מרק בקר ותפוחי אדמה הונגרי יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה אחת מכילה 413 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. גשו לסופר וקנו בשר טחון, זרעי קימל, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: מרק תפוחי אדמה הונגרי, פלאקי הונגרי (פנקייק תפוחי אדמה עם רוטב עגבניות-בקר חריף), ו בשר בקר הונגרי גולש.

הוראות

1
הגדר סיר גדול מעל חום מתון.
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים את הבשר הטחון ומבשלים, תוך ערבוב כדי לשבור אותו, עד הבשר הוא כבר לא ורוד, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
3
להפחית את החום נמוך למדי.
4
מוסיפים את הבצל ופלפל הפעמון ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהירקות מתחילים להתרכך, כ -10 דקות. מערבבים בקמח. לבשל, ערבוב, במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
5
מוסיפים את תפוחי האדמה, פפריקה, קאיין, מיורן, זרעי קימל, מלח, רסק עגבניות, מרק ומים. מביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים עד תפוחי האדמה הם במכרז, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי קימלזרעי קימל
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
מרז ' ורםמרז ' ורם
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
6
וריאציה::: השתמש בכוס אחת של אטריות ביצים רחבות במקום תפוחי אדמה. אתה רק צריך להרתיח את המרק במשך כחמש דקות, מאז האטריות לא לוקח כל כך הרבה זמן לבשל.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ביצים רחבותאטריות ביצים רחבות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
7
המלצת יין: הרנה הדרומי של צרפת הוא אחד מאוצרות היין האדום בעולם. חפש חסון, חריף Ctes-du-Rhne-כפרים או, אם אתה יכול למצוא אחד, Vacqueyras. טעמי הפטל הקלויים שלהם ישלימו את המרק היטב.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)