קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות10
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שוקולד כתום סירים דה קרם עם קליפת תפוז מסוכר

שוקולד כתום סירים דה קרם עם קליפת תפוז מסוכר
שוקולד כתום סירים דה קרם עם קליפת תפוז מסוכר עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 62 גרם של שומן, וסך הכל 880 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. גשו לסופר וקנו סוכר, גראנד מרנייה, קצפת קלה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו שוקולד יוגורט סירים דה קרם עם קליפת תפוז מסוכר, קליפת תפוז מסוכרת מצופה שוקולד, ו לחם סודה עם שוקולד מריר וקליפת תפוזים מסוכרת (מתכונים דומים).

הוראות

1
באמצעות מקלף ירקות, להסיר חלק כתום של קליפת תפוז רצועות ארוכות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
כתוםכתום
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
2
חותכים לקלף לאורכו לרצועות 1/8 אינץ ' רחב. מערבבים 3/4 כוס סוכר ומים 3/4 כוס בסיר קטן כבד על חום בינוני נמוך עד הסוכר מתמוסס. מביאים לרתיחה. להפחית חום ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
הוסף קליפת תפוז; מבשלים 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
4
מניחים הנותרים 1/4 כוס סוכר בקערה קטנה. באמצעות כפית מחוררת, להסיר קליפת סירופ ולהעביר לסוכר. זרוק למעיל. מגניב, לזרוק מדי פעם. לכסות קערה ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר בן לילה. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. שמור מכוסה.)
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
סירופסירופ
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
קערהקערה
1
מחממים תנור ל 177°. להביא חלב, שמנת, Grand Marnier, וניל, קליפת תפוז מגוררת לרתיחה בסיר בינוני כבד.
מרכיבים שתצטרך
Grand MarnierGrand Marnier
גרידה כתומהגרידה כתומה
ונילוניל
קרםקרם
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
תנורתנור
2
הסר מהחום.
3
מוסיפים שוקולד ומערבבים עד מומס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
4
מקציפים חלמונים וסוכר בקערה בינונית עד צהוב חיוור, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
5
לטאטא תערובת ביצים לתוך תערובת שוקולד. מתח לתוך כוס מדידה 2 כוס.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
מקציףמקציף
6
מחלקים תערובת בין שתי כוסות פודינג 8-אונקיה.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
7
מניחים כוסות בתבנית אפייה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
8
הוסף מספיק מים לתבנית אפייה כדי לבוא חצי עד הצדדים של כוסות. מכסים צלחת בחוזקה בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
9
אופים עד פודינג מוגדר, על 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
הסר כוסות מים בצלחת.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
11
מקום במקרר חשוף עד קריר. מכסים בניילון נצמד ומקררים עד לקור, כ-6 שעות. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. שמור בקירור.) למעלה עם קצפת, מקשטים עם קליפת תפוז מסוכרת, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מסוכרתקליפת תפוז מסוכרת
קצפתקצפת
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק