שוקולד כתום סירים דה קרם עם קליפת תפוז מסוכר
שוקולד כתום סירים דה קרם עם קליפת תפוז מסוכר עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 62 גרם של שומן, וסך הכל 880 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. גשו לסופר וקנו סוכר, גראנד מרנייה, קצפת קלה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו שוקולד יוגורט סירים דה קרם עם קליפת תפוז מסוכר, קליפת תפוז מסוכרת מצופה שוקולד, ו לחם סודה עם שוקולד מריר וקליפת תפוזים מסוכרת (מתכונים דומים).
הוראות
באמצעות מקלף ירקות, להסיר חלק כתום של קליפת תפוז רצועות ארוכות.
חותכים לקלף לאורכו לרצועות 1/8 אינץ ' רחב. מערבבים 3/4 כוס סוכר ומים 3/4 כוס בסיר קטן כבד על חום בינוני נמוך עד הסוכר מתמוסס. מביאים לרתיחה. להפחית חום ומבשלים 2 דקות.
הוסף קליפת תפוז; מבשלים 15 דקות.
מניחים הנותרים 1/4 כוס סוכר בקערה קטנה. באמצעות כפית מחוררת, להסיר קליפת סירופ ולהעביר לסוכר. זרוק למעיל. מגניב, לזרוק מדי פעם. לכסות קערה ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר בן לילה. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. שמור מכוסה.)
מחממים תנור ל 177°. להביא חלב, שמנת, Grand Marnier, וניל, קליפת תפוז מגוררת לרתיחה בסיר בינוני כבד.
מוסיפים שוקולד ומערבבים עד מומס וחלק.
מקציפים חלמונים וסוכר בקערה בינונית עד צהוב חיוור, על 2 דקות.
לטאטא תערובת ביצים לתוך תערובת שוקולד. מתח לתוך כוס מדידה 2 כוס.
מחלקים תערובת בין שתי כוסות פודינג 8-אונקיה.
מניחים כוסות בתבנית אפייה קטנה.
הוסף מספיק מים לתבנית אפייה כדי לבוא חצי עד הצדדים של כוסות. מכסים צלחת בחוזקה בנייר כסף.
אופים עד פודינג מוגדר, על 40 דקות.
מקום במקרר חשוף עד קריר. מכסים בניילון נצמד ומקררים עד לקור, כ-6 שעות. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. שמור בקירור.) למעלה עם קצפת, מקשטים עם קליפת תפוז מסוכרת, ומגישים.