שוקולד לבן ופודינג אורז הל עם ריבה ורוטב קואנטרו
שוקולד לבן ופודינג אורז הל עם ריבה ורוטב קואנטרו עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 465 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם תרמילי הל, חלב, סוכר של האופה המוזהב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכונים דומים: פודינג אורז שוקולד לבן עם רוטב דובדבנים מיובש, פודינג אורז שוקולד לבן עם רוטב דובדבנים מיובש, ו פשטידות בשר בודדות עם Cointreau ריבה.
הוראות
מניחים את האורז והסוכר לסיר בינוני, ואז לשפוך את החלב וחצי.
מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את החום ומבשלים במשך 15 עד 20 דקות, עד שהאורז נפוח ורך.
להוסיף קצת מים חמים אם זה נראה קצת יבש.
הסר מהחום ומערבבים את השוקולד הלבן המגורד. תכסה את המחבת ותניח בצד.
כדי להפוך את הרוטב, לשלב את המרמלדה עם Cointreau וחום בעדינות במחבת.
מחלקים את פודינג האורז בין ארבע קערות וטפטוף עם הרוטב.
מגישים מעוטרים עם כמה שבבי שוקולד לבן,אם תרצה.
ממתכוני השוקולד האורגניים האולטימטיביים של גרין ושחור: האוסף החדש בעריכת מיכה קאר-היל. Text © 2010 by Cadbury Holdings Limited; Photographs copyright © 2010 by Jenny Zarins. יצא לאור בשנת 2010 על ידי Kyle Books, an imprint of Kyle Cathie Ltd.