שוקולד לבן פסיפלורה פירות עם רוטב אוכמניות-מנטה וקרם קוקוס
והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 46 גרם של שומן, וסך הכל 636 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו קרם כבד, חלמונים, קוקוס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת לימון-קוקוס עם קרם פסיפלורה, משמש, פסיפלורה ואופרת שוקולד לבן, ו עוגת יוגורט פסיפלורה עם טפטוף שוקולד לבן (מתכונים דומים).
הוראות
בקערת מתכת יבשה מעל מחבת של מים רותחים בקושי, להמיס את השוקולד הלבן.
הסר מהחום ולהוסיף את עיסת פרי התשוקה, שמנת כבדה, ומלח ומערבבים לשלב. לאט ובזהירות להוסיף את החלמונים, ערבוב לשלב.
מניחים את הקערה על המחבת של מים רותחים בקושי וחום, תוך ערבוב כל הזמן, עד מעובה.
קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף מחממים התנור ל 204°.
לאחר מילוי שוקולד לבן הוא קר לחלוטין, להפוך את איבודי: לארגן את בצק עלים סיבובים על משטח עבודה לקפל כל אחד לשניים. ממלאים את הפיתולים עם מילוי שוקולד לבן צונן ומלחצים את הקצוות כדי לאטום אותם סגורים. (
מברשת את הקצוות של המאפה עם מים, אם יש צורך, כדי לאטום את הפיתולים.)
מעבירים את תבנית האפייה מוכנה ואופים, מרפרף אותם על חצי דרך זמן האפייה, עד חום זהוב, על 20 דקות.
בסיר בינוני על חום מתון, לשלב את האוכמניות, אננס, מים, מיץ לימון וסוכר. להביא לרתיחה ולהמשיך להתבשל במשך כ 3 דקות.
העברה לבלנדר או מעבד מזון, להוסיף את המטבעה, ולעבד עד חלקה.
יוצקים את פירה דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה. אם הרוטב דק מאוד, מניחים אותו בסיר בינוני ומבשלים עד שהוא מצטמצם לעקביות הרצויה.
בקערה בינונית, מערבבים את השמנת הכבדה ואת הסוכר ואת השוט עד פסגות בינוניות-נוקשות טופס. מקפלים בקוקוס וקינמון.
מסדרים 2 איבודים על כל אחת מ-4 צלחות, טפטוף עם רוטב אוכמניות-מנטה, ומעל כל אחד עם מנה נדיבה של קרם קוקוס.