נסו שוקולד מריר וטארט תפוזים עם שקדים קלויים, ג'וי שקדים (קוקוס קלוי עם שוקולד מריר ושקדים) גלידה, ו גלידת שוקולד מריר כתומה עם אגוזי מלך קלויים (מתכונים דומים).
הוראות
1
באמצעות מקלף ירקות, להסיר קליפה (חלק כתום בלבד) מן הכתום ברצועות.
מרכיבים שתצטרך
ירק
כתום
ציוד שתשתמש בו
קולף
2
חותכים רצועות לחתיכות בגודל matchstick ומניחים בסיר קטן. מכסים במים קרים; מביאים לרתיחה. לבשל 30 שניות; לנקז. לשטוף סיר; להוסיף 1/4 כוס סוכר, 2 כפות מים, לקלף. מערבבים מעל חום בינוני-נמוך עד הסוכר מתמוסס. מבשלים עד קליפת שקוף וסירופ הוא עבה, כ 20 דקות. באמצעות tines של מזלג, להעביר קליפה לצלחת מגניב. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים ומאחסנים בטמפרטורת החדר.)
מרכיבים שתצטרך
סוכר
סירופ
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
1
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חמאה, סוכר, קינמון, ומלח בקערה גדולה עד חלקה. מוכה באבקת קקאו.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאו
קינמון
חמאה
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערה
2
מוסיפים קמח ומכים עד שהבצק מתחבר בגושים לחים. לאסוף בצק לכדור; לשטח לדיסק. לעטוף פלסטיק צמרמורת עד המשרד, לפחות 1 שעה עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
עוטף
3
מרדדים בצק בין גיליונות נייר שעווה עד 11 אינץ ' עגול. לקלף את הדף העליון של נייר. הפוך את הבצק מעל מחבת טארט בקוטר 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת; לקלף את הנייר. לחץ בעדינות על הבצק למחבת. לחץ על הבצק כדי ליצור צדדים בעובי כפול. לנקב את הבצק עם מזלג. להכניס למקרר 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
ציוד שתשתמש בו
טופס טארט
מחבת
4
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
אופים את הקרום עד הצדדים נראים יבשים ותחתונים נראה תוסס, על 14 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרום
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
מעבירים את הקרום למדף. באמצעות גב כף, לחץ על הצדדים של הבצק אם נופל. מגניב לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
קרום
בצק
1
לזרוק שקדים, סוכר, וקינמון בקערה קטנה. קוצצים את כל אבל 2 רצועות של קליפה.
מרכיבים שתצטרך
קינמון
שקדים
סוכר
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מפזרים קליפת תפוז קצוץ, ולאחר מכן תערובת שקדים על החלק התחתון של קרום מוכן.