שוקולד מריר-עוגת אמרטו
עוגת שוקולד אמרטו כהה עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לקינוח. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 722 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. אם יש לכם שוקולד פאדג'תערובת פודינג מיידית, שקדים טבעיים, תערובת עוגת השטן של מזון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגיות שוקולד מריר אמרטו פאדג', עוגת שכבות שוקולד-אמרטו, ו עוגת שוקולד דובדבן Amaretto (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 6 מרכיבים בקערת ערבוב גדולה; לנצח במהירות בינונית של מיקסר חשמלי 2 דקות. מערבבים ב 2 כוסות שוקולד פירורים.
יוצקים את הבלילה למחבת שמנונית וקמח 12 כוסות.
אופים ב 350 במשך 55 עד 65 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת על מתלה חוט 10 דקות; להסיר מחבת, מגניב לחלוטין על מתלה חוט.
שלב הנותרים 1 כוס שוקולד פירורים שמנת אמרטו בטעם שמנת בסיר קטן. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד פירורי שוקולד להמיס.
הסר מהחום; תן לעמוד 15 דקות.
טפטוף שוקולד זיגוג על עוגה; מפזרים שקדים.