שוקולד פאדג'בראוניז
בראוניז שוקולד פאדג'יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מכין 15 מנות עם 367 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. זה הוא מאוד סביר מתכון לחובבי האוכל האמריקאי. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. אם יש לכם קמח, חמאה, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 22%. הציון הזה לא כל כך גדול. מתכונים דומים: בראוניז מתוקים ומלוחים: בראוניז פאדג'שוקולד מריר עם דולצ' ה דה לצ'ה, בראוניז מחבת אחת (בראוניז פאדג'שוקולד משולש), ו שוקולד פאדג'בראוניז.
הוראות
ריבועי שוקולד במיקרוגל בקערה חסינת מיקרוגל בעוצמה בינונית (50%) 1 1/2 דקות, תוך ערבוב במרווחים של 30 שניות עד להמסה. מערבבים עד חלקה.
מקציפים חמאה וסוכר במהירות בינונית בעזרת מערבל חשמלי עד שהם בהירים ותפוחים.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מקציפים רק עד לקבלת תערובת אחידה לאחר כל תוספת.
מוסיפים שוקולד מומס, מקציפים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים קמח, מקציפים במהירות נמוכה רק עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים פנימה פירורי וניל ושוקולד.
מורחים את הבלילה לתבנית משומנת ומקומחת בגודל 13 על 9 אינץ'.
אופים בחום של 350 למשך 35 עד 40 דקות או עד שהמרכז מוגדר. מצננים לחלוטין על רשת.
בראוניז פרלין-פקאן: מכינים ואופים בראוניז פאדג ' שוקולד לפי ההוראות; מצננים לחלוטין.
מורחים בראוניז לא חתוך באופן שווה עם זיגוג שוקולד; מפזרים באופן שווה 2 כוסות אגוזי פקאן פרלינים קצוצים גס.
בראוניז קרמל-קוקוס-פקאן: הכינו את הבלילה לבראוניז פאדג 'שוקולד לפי ההוראות; מורחים את הבלילה לתבנית משומנת ומקומחת בגודל 13 על 9 אינץ'.
מפזרים את הבלילה באופן שווה עם 2 כוסות קוקוס פתיתי ממותק, 1 (12 אונקיה) חבילת שוקולד חצי מתוק, ו 1 1/2 כוסות אגוזי פקאן קצוצים.
טפטוף שווה עם 1 (14 אונקיה) יכול ממותק חלב מרוכז.
אופים בחום של 350 למשך 50 עד 55 דקות או עד להזהבה ובמרכז. עושה 32 בראוניז. הכנה: 20 דקות.,
מפזרים 1/2 כוס אגוזי פקאן קלויים וקצוצים באופן שווה על החלק התחתון של כל אחד מ -2 מחבתות קפיציות משומנות ומקומחות בגודל 9 אינץ'. הכינו בלילת בראוניז פאדג ' שוקולד לפי ההוראות. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין מחבתות, מורחים על אגוזי פקאן קצוצים.
מקציפים 4 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מרוככת במהירות בינונית עם מערבל חשמלי עד לקבלת תערובת חלקה; מוסיפים 1 3/4 כוסות סוכר, מקציפים עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים 7 ביצים גדולות, 1 בכל פעם, מקציפים רק עד לקבלת תערובת אחידה לאחר כל תוספת. מערבבים פנימה 2 כפיות תמצית וניל. מחלקים תערובת גבינת שמנת באופן שווה בין כל תבנית, מורחים על בלילת בראוניז.
אופים ב 325 במשך שעה 1 ו 15 דקות או עד להגדיר.
מוציאים מהתנור; מצננים לחלוטין על מדפי תיל.
מורחים העליון של כל עוגת גבינה מקורר עם 1 מתכון זיגוג שוקולד; לכסות ולצנן 8 שעות.
הסר דפנות מחבתות לפני ההגשה.
מקשטים, אם רוצים, עם ענפי נענע טריים ותותים פרוסים. עושה 2 (9 אינץ') עוגות גבינה. הכנה: 30 דקות.;
אופים: 1 שעה, 15 דקות.; צמרמורת: 8 שעות.
הערה: אנחנו עקף כל עוגת גבינה עם 1 מתכון מלא של זיגוג שוקולד. לקבלת שכבה דקה יותר של שוקולד על גבי, לחלק 1 מתכון של זיגוג בין שתי העוגות.
טארטות בראוניז מנטה: הכינו בלילה לבראוניז פאדג ' שוקולד לפי ההוראות. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין 2 מחבתות טארט 9 אינץ ' משומנות ומקומחות עם תחתית נשלפת.
אופים בחום של 350 למשך 20 דקות או עד שהמרכז מוגדר. מצננים לחלוטין על מדפי תיל.
מקציפים 1/2 כוס חמאה מרוככת במהירות בינונית במיקסר חשמלי עד לקבלת קרם; מוסיפים בהדרגה 1 (16 גרם) אבקת סוכר לסירוגין עם 1/3 כוס חלב, ומקציפים במהירות נמוכה לאחר כל תוספת. מערבבים פנימה 1/4 כפית שמן מנטה. מחלקים תערובת חמאה בין כל טארט, מתפשט באופן שווה על בראוניז מקורר במחבתות; לכסות ולצנן 1 שעה או עד המשרד. מחלקים 1 מתכון זיגוג שוקולד באופן שווה בין כל טארט, מורחים על תערובת חמאה צוננת בתבניות.
מפזרים 1/2 כוס מקלות סוכריות מנטה כתושות סביב הקצה החיצוני של כל טארט. עושה 2 (9 אינץ') עוגות. הכנה: 30 דקות.,
אופים: 20 דקות., צמרמורת: 1 שעה.