קושיקשה
מוכן ב15 דק.
מנות15
ציון בריאות2
מגזין

שוקולד פאדג'בראוניז

שוקולד פאדג'בראוניז
בראוניז שוקולד פאדג'יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מכין 15 מנות עם 367 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. זה הוא מאוד סביר מתכון לחובבי האוכל האמריקאי. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. אם יש לכם קמח, חמאה, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 22%. הציון הזה לא כל כך גדול. מתכונים דומים: בראוניז מתוקים ומלוחים: בראוניז פאדג'שוקולד מריר עם דולצ' ה דה לצ'ה, בראוניז מחבת אחת (בראוניז פאדג'שוקולד משולש), ו שוקולד פאדג'בראוניז.

הוראות

1
ריבועי שוקולד במיקרוגל בקערה חסינת מיקרוגל בעוצמה בינונית (50%) 1 1/2 דקות, תוך ערבוב במרווחים של 30 שניות עד להמסה. מערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
קערהקערה
2
מקציפים חמאה וסוכר במהירות בינונית בעזרת מערבל חשמלי עד שהם בהירים ותפוחים.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
3
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מקציפים רק עד לקבלת תערובת אחידה לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
4
מוסיפים שוקולד מומס, מקציפים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
5
מוסיפים קמח, מקציפים במהירות נמוכה רק עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים פנימה פירורי וניל ושוקולד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
ונילוניל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
6
מורחים את הבלילה לתבנית משומנת ומקומחת בגודל 13 על 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
אופים בחום של 350 למשך 35 עד 40 דקות או עד שהמרכז מוגדר. מצננים לחלוטין על רשת.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
8
חותכים לריבועים.
9
בראוניז פרלין-פקאן: מכינים ואופים בראוניז פאדג ' שוקולד לפי ההוראות; מצננים לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
פרליניםפרלינים
פאדג'פאדג'
פקאניםפקאנים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
מורחים בראוניז לא חתוך באופן שווה עם זיגוג שוקולד; מפזרים באופן שווה 2 כוסות אגוזי פקאן פרלינים קצוצים גס.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג שוקולדזיגוג שוקולד
מורחיםמורחים
פקאניםפקאנים
11
בראוניז קרמל-קוקוס-פקאן: הכינו את הבלילה לבראוניז פאדג 'שוקולד לפי ההוראות; מורחים את הבלילה לתבנית משומנת ומקומחת בגודל 13 על 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
קרמלקרמל
קוקוסקוקוס
מורחיםמורחים
פאדג'פאדג'
פקאניםפקאנים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
12
מפזרים את הבלילה באופן שווה עם 2 כוסות קוקוס פתיתי ממותק, 1 (12 אונקיה) חבילת שוקולד חצי מתוק, ו 1 1/2 כוסות אגוזי פקאן קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
שבבי שוקולד חצי מתוקיםשבבי שוקולד חצי מתוקים
פתיתי קוקוס ממותקיםפתיתי קוקוס ממותקים
חתיכות פקאןחתיכות פקאן
13
טפטוף שווה עם 1 (14 אונקיה) יכול ממותק חלב מרוכז.
מרכיבים שתצטרך
חלב מרוכז ממותקחלב מרוכז ממותק
14
אופים בחום של 350 למשך 50 עד 55 דקות או עד להזהבה ובמרכז. עושה 32 בראוניז. הכנה: 20 דקות.,
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
15
אופים: 55 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
1
מפזרים 1/2 כוס אגוזי פקאן קלויים וקצוצים באופן שווה על החלק התחתון של כל אחד מ -2 מחבתות קפיציות משומנות ומקומחות בגודל 9 אינץ'. הכינו בלילת בראוניז פאדג ' שוקולד לפי ההוראות. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין מחבתות, מורחים על אגוזי פקאן קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות פקאןחתיכות פקאן
שוקולדשוקולד
פאדג'פאדג'
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
2
מקציפים 4 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מרוככת במהירות בינונית עם מערבל חשמלי עד לקבלת תערובת חלקה; מוסיפים 1 3/4 כוסות סוכר, מקציפים עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
3
מוסיפים 7 ביצים גדולות, 1 בכל פעם, מקציפים רק עד לקבלת תערובת אחידה לאחר כל תוספת. מערבבים פנימה 2 כפיות תמצית וניל. מחלקים תערובת גבינת שמנת באופן שווה בין כל תבנית, מורחים על בלילת בראוניז.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
גבינת שמנתגבינת שמנת
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
אופים ב 325 במשך שעה 1 ו 15 דקות או עד להגדיר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
מוציאים מהתנור; מצננים לחלוטין על מדפי תיל.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
מורחים העליון של כל עוגת גבינה מקורר עם 1 מתכון זיגוג שוקולד; לכסות ולצנן 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג שוקולדזיגוג שוקולד
מורחיםמורחים
7
הסר דפנות מחבתות לפני ההגשה.
8
מקשטים, אם רוצים, עם ענפי נענע טריים ותותים פרוסים. עושה 2 (9 אינץ') עוגות גבינה. הכנה: 30 דקות.;
מרכיבים שתצטרך
תותיםתותים
מנטה טרייהמנטה טרייה
9
אופים: 1 שעה, 15 דקות.; צמרמורת: 8 שעות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
הערה: אנחנו עקף כל עוגת גבינה עם 1 מתכון מלא של זיגוג שוקולד. לקבלת שכבה דקה יותר של שוקולד על גבי, לחלק 1 מתכון של זיגוג בין שתי העוגות.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג שוקולדזיגוג שוקולד
שוקולדשוקולד
זיגוגזיגוג
11
טארטות בראוניז מנטה: הכינו בלילה לבראוניז פאדג ' שוקולד לפי ההוראות. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין 2 מחבתות טארט 9 אינץ ' משומנות ומקומחות עם תחתית נשלפת.
מרכיבים שתצטרך
מנטהמנטה
שוקולדשוקולד
פאדג'פאדג'
12
אופים בחום של 350 למשך 20 דקות או עד שהמרכז מוגדר. מצננים לחלוטין על מדפי תיל.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
13
מקציפים 1/2 כוס חמאה מרוככת במהירות בינונית במיקסר חשמלי עד לקבלת קרם; מוסיפים בהדרגה 1 (16 גרם) אבקת סוכר לסירוגין עם 1/3 כוס חלב, ומקציפים במהירות נמוכה לאחר כל תוספת. מערבבים פנימה 1/4 כפית שמן מנטה. מחלקים תערובת חמאה בין כל טארט, מתפשט באופן שווה על בראוניז מקורר במחבתות; לכסות ולצנן 1 שעה או עד המשרד. מחלקים 1 מתכון זיגוג שוקולד באופן שווה בין כל טארט, מורחים על תערובת חמאה צוננת בתבניות.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג שוקולדזיגוג שוקולד
שמן מנטהשמן מנטה
אבקת סוכראבקת סוכר
חמאהחמאה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
14
מפזרים 1/2 כוס מקלות סוכריות מנטה כתושות סביב הקצה החיצוני של כל טארט. עושה 2 (9 אינץ') עוגות. הכנה: 30 דקות.,
מרכיבים שתצטרך
קנדי קייןקנדי קיין
15
אופים: 20 דקות., צמרמורת: 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור