שוקולד צ'אנק ועוגיות פקאן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל שוקולד צ'אנק ועוגיות פקאן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 203 קלוריות. והוא יספק כ 18 מנות. אם יש לך את כל המטרה קמח, תמצית שקדים, אגוזי פקאן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגיות פקאן שוקולד צ'אנק, עוגיות פקאן שוקולד צ'אנק, ו בננה פקאן עוגיות שוקולד צ'אנק (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים תחילה 4 מרכיבים בקערה בינונית. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח חמאה, סוכר חום, וניל שקדים לחלץ בקערה גדולה עד מעורבב.
מוסיפים ביצה; לנצח עד פלאפי. מקציפים בתערובת קמח. מערבבים פקאנים וחתיכות שוקולד לבצק.
באמצעות 2 כפות בצק מלא עבור כל עוגייה, טיפת תלוליות בצק על דפי אפייה ungreased, המרווח 2 סנטימטרים זה מזה. הקש צמרות מעט כדי לשטח.
אופים עוגיות עד הקצוות מתחילים חום אבל המרכזים עדיין רכים, על 13 דקות.
בואו להתקרר על גיליונות 2 דקות.
להעביר עוגיות למדפים; מגניב לחלוטין. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. לאחסן אטום בטמפרטורת החדר.)