שוקולד צ'יפ צלחות מעופפות
צלחות מעופפות פצפוצי שוקולד יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 258 קלוריות. מתאים ל-20 מנות. אם יש לכם סוכר מגורען, תמצית vanillan, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו צלחות מעופפות, צלחות מעופפות עוגיות שיבולת שועל, ו התאנה המעופפת (מתכונים דומים).
הוראות
מסדרים את מדפי התנור בשליש העליון והתחתון של התנור ומחממים עד 375 ° F. קו 2 יריעות אפייה גדולות עם נייר קלף או יריעות סיליקון.
בקערה של מערבל חשמלי, שמנת את החמאה וסוכרים, פועם במהירות בינונית גבוהה עד רכות, על 5 דקות.
מוסיפים את הביצים, וניל, מלח וסודה לשתייה ומכים במהירות בינונית רק עד שהביצים משולבות, 1 עד 2 דקות.
מוסיפים את הקמחים ומערבבים במהירות נמוכה רק עד מעורבב, גירוד את הקערה לפי הצורך. מערבבים בשוקולד צ ' יפס.
זרוק 6 כפות גדושות של בצק על כל גיליון עוגיות,מרווחים את כפות הבצק באופן שווה זה מזה.
אופים במשך 7 דקות, לעבור ולסובב את המחבתות ואופים 5 עד 7 דקות יותר, עד העוגיות הן זהב שווה.
תן לעוגיות להתקרר על המחבתות לרגע או שניים ולאחר מכן להעביר עם מרית למדפים להתקרר לחלוטין. חזור עם הבצק הנותר.
Real Food For Healthy Kids reprinted with assistance of William Morrow / An Imprint of Harper