שוקולד צ'יפס-חטיפי חמאה
חטיפי שוקולד צ'יפס-חמאה יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המתאבנים שלך. והוא יספק כ 16 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 174 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם אבקת אפייה, ביצים, שבבי חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 11%. נסו שיבולת שועל, שוקולד צ'יפס, חטיפי חמאה, חטיפי שוקולד צ'יפס חמאה שיבולת שועל, ו חטיפי שוקולד צ'יפס דביקים בטעם חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית במשך 2 דקות או עד תערובת דומה חול לח.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. מערבבים וניל.
מערבבים יחד קמח, אבקת אפייה, ומלח בקערה. בהדרגה להוסיף תערובת קמח, פועם עד מעורבב. מערבבים ב 3 כפות שוקולד צ ' יפס ו שבבי חמאה.
מורחים את הבלילה באופן שווה לתוך מחבת אפייה מרובעת 8 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מפזרים הבלילה עם אגוזים; לחץ קלות לתוך הבלילה עם אצבעות.
אופים ב 350 במשך 35 דקות או עד מפרט עץ מוכנס למרכז יוצא נקי. מגניב במחבת על מדף.
חותכים לריבועים 2-3 אינץ 16.
מניחים הנותרים 1 שבבי כף בתוך שקית פלסטיק zip-top חובה כבדה קטנה; חותם. מיקרוגל על 1 דקה גבוהה או עד נמס. חותכים חור 1 בפינה של תיק; טפטוף שוקולד על ברים.