קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

שוקולד צ'יפס-תמר פרנץ' טוסט

שוקולד צ'יפס-תמר פרנץ' טוסט
זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. כמה אנשים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזאת. וזה מרהיב. מתכונים דומים: Chocolate Chip-טוסט צרפתי תאריך, לחם בננה עם פצפוצי שוקולד, ו בננה שוקולד צ'יפס אפוי לחם מטוגן.

הוראות

1
לטאטא את החלמונים, חלב, וניל, מיץ תפוזים וגרידת, סוכר חום, קינמון, garam masala וקמצוץ של מלח בתבנית אפייה זכוכית גדולה.
מרכיבים שתצטרך
גארם מסאלהגארם מסאלה
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
2
מחממים התנור ל 200 מעלות F. לשים מתלה חוט על תבנית אפייה ומניחים בתנור.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
הגדר מחבת גדולה מעל חום בינוני ולהוסיף 1 כף חמאה. בעוד החמאה נמסה, לדקור כמה חורים בכל צד של פרוסת לחם עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הניחו אותו בתערובת הביצים, ובעזרת מזלג או ידיים, דחפו את הלחם לתערובת הביצים כך שהלחם ישתחרר מעט ויספוג את הנוזל. הפוך וחזור.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
באמצעות מרית מחוררת או מלקחיים, להרים את הלחם, המאפשר את תערובת ביצה עודף לטפטף, ולהניח אותו במחבת החמה. כמו הצד הראשון הוא בישול, 2 עד 3 דקות, לדחוף שוקולד צ ' יפס ותאריכים קצוצים לתוך הצד הרך, לא מבושל של הלחם. להיות אסרטיבי! ואז להעיף ולבשל 2 עד 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שוקולד צ'יפס רכותעוגיות שוקולד צ'יפס רכות
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
תאריכיםתאריכים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
הסר ולהגדיר על המדף בתנור כדי להתחמם. חזור עם פרוסות הלחם הנותרות, הוספת חמאה נוספת למחבת במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
מערבבים את סירופ המייפל ובורבון. לחמם אותו במיקרוגל, אם אתה רוצה. (אתה יכול לעשות את הסירופ בלילה שלפני; לאחסן בצנצנת במקרר, ואז חם לפני ההגשה.)
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
2
צילום קאט טויטש