שוקולד צ'יפס-תמר פרנץ' טוסט
זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. כמה אנשים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזאת. וזה מרהיב. מתכונים דומים: Chocolate Chip-טוסט צרפתי תאריך, לחם בננה עם פצפוצי שוקולד, ו בננה שוקולד צ'יפס אפוי לחם מטוגן.
הוראות
לטאטא את החלמונים, חלב, וניל, מיץ תפוזים וגרידת, סוכר חום, קינמון, garam masala וקמצוץ של מלח בתבנית אפייה זכוכית גדולה.
מחממים התנור ל 200 מעלות F. לשים מתלה חוט על תבנית אפייה ומניחים בתנור.
הגדר מחבת גדולה מעל חום בינוני ולהוסיף 1 כף חמאה. בעוד החמאה נמסה, לדקור כמה חורים בכל צד של פרוסת לחם עם מזלג.
הניחו אותו בתערובת הביצים, ובעזרת מזלג או ידיים, דחפו את הלחם לתערובת הביצים כך שהלחם ישתחרר מעט ויספוג את הנוזל. הפוך וחזור.
באמצעות מרית מחוררת או מלקחיים, להרים את הלחם, המאפשר את תערובת ביצה עודף לטפטף, ולהניח אותו במחבת החמה. כמו הצד הראשון הוא בישול, 2 עד 3 דקות, לדחוף שוקולד צ ' יפס ותאריכים קצוצים לתוך הצד הרך, לא מבושל של הלחם. להיות אסרטיבי! ואז להעיף ולבשל 2 עד 3 דקות יותר.
הסר ולהגדיר על המדף בתנור כדי להתחמם. חזור עם פרוסות הלחם הנותרות, הוספת חמאה נוספת למחבת במידת הצורך.
מערבבים את סירופ המייפל ובורבון. לחמם אותו במיקרוגל, אם אתה רוצה. (אתה יכול לעשות את הסירופ בלילה שלפני; לאחסן בצנצנת במקרר, ואז חם לפני ההגשה.)