שוקולד קרם אנגלייז
המתכון שוקולד Crème Anglaise מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון דרומי. מנה אחת מכילה 970 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 70 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך שוקולד מריר, חלמונים, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הווניל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת Vanillan כקינוח. וזה טוב. מתכונים דומים: סופלה שוקולד עם קרם אנגלייז, סופגניות שוקולד עם "קרם אנגלייז", ו טורט שוקולד ללא קמח עם קרם אנגלייז.
הוראות
במחבת 3 עד 4 ליטר על חום בינוני, לבשל חלב, שמנת וסוכר, ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת מתחילה קיטור בועה סביב קצוות מחבת, על 8 דקות.
שים חלמונים בקערה ולהקציף על תערובת חלב חם 1/2 כוס, ואז לשפוך תערובת ביצה בחזרה למחבת ולטפטף להתמזג. לבשל, ערבוב עם מרית גמישה, חסינת חום מעל חום בינוני-נמוך עד custard מגיע 160 על מדחום מיידי לקרוא מתעבה במידה ניכרת, 5 עד 8 דקות.
מוסיפים שוקולד ומקציפים עד מומסים וחלקים. מערבבים וניל.
יוצקים דרך סט מסננת בסדר מעל קערה. מניחים את הקערה של פודינג בקערה גדולה יותר של קרח ומים במשך 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד תערובת מתקררת. מכסים בשכבה של ניילון נצמד לחוץ על פני השטח של רפרפת. צמרמורת לפחות 1 שעה ועד 3 ימים.
יוצקים לתוך קונכיה אפויה העליון עם פטל.
מורחים את הרוטב בין כל שכבה, ואז כפור עם הדובדבן האהוב עליך.
יוצקים לתוך קרום עוגייה מוכן-פירור העליון עם קצפת שבבי שוקולד.
שכבה של הרוטב עם קרם אנגלייז וניל( או פודינג וניל), שקדים, מרנג כתוש או עוגיות חמאה.
כמו פודינג: פשוט לשמש כפי שהוא, עם קצת קצפת.