קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

שוקולד קרם אנגלייז

שוקולד קרם אנגלייז
המתכון שוקולד Crème Anglaise מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון דרומי. מנה אחת מכילה 970 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 70 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך שוקולד מריר, חלמונים, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הווניל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת Vanillan כקינוח. וזה טוב. מתכונים דומים: סופלה שוקולד עם קרם אנגלייז, סופגניות שוקולד עם "קרם אנגלייז", ו טורט שוקולד ללא קמח עם קרם אנגלייז.

הוראות

1
במחבת 3 עד 4 ליטר על חום בינוני, לבשל חלב, שמנת וסוכר, ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת מתחילה קיטור בועה סביב קצוות מחבת, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
סוכרסוכר
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
הסר מהחום.
3
שים חלמונים בקערה ולהקציף על תערובת חלב חם 1/2 כוס, ואז לשפוך תערובת ביצה בחזרה למחבת ולטפטף להתמזג. לבשל, ערבוב עם מרית גמישה, חסינת חום מעל חום בינוני-נמוך עד custard מגיע 160 על מדחום מיידי לקרוא מתעבה במידה ניכרת, 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
פודינגפודינג
חלבחלב
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
מריתמרית
מקציףמקציף
קערהקערה
מחבתמחבת
4
הסר מהחום.
5
מוסיפים שוקולד ומקציפים עד מומסים וחלקים. מערבבים וניל.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ונילוניל
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
6
יוצקים דרך סט מסננת בסדר מעל קערה. מניחים את הקערה של פודינג בקערה גדולה יותר של קרח ומים במשך 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד תערובת מתקררת. מכסים בשכבה של ניילון נצמד לחוץ על פני השטח של רפרפת. צמרמורת לפחות 1 שעה ועד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
מיםמים
עוטףעוטף
קרחקרח
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מסננתמסננת
קערהקערה
1
יוצקים לתוך קונכיה אפויה העליון עם פטל.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות מאפהקונכיות מאפה
פטלפטל
1
מורחים את הרוטב בין כל שכבה, ואז כפור עם הדובדבן האהוב עליך.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
ציפויציפוי
1
יוצקים לתוך קרום עוגייה מוכן-פירור העליון עם קצפת שבבי שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
שבבי שוקולדשבבי שוקולד
קצפתקצפת
עוגיותעוגיות
קרוםקרום
1
שכבה של הרוטב עם קרם אנגלייז וניל( או פודינג וניל), שקדים, מרנג כתוש או עוגיות חמאה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאהעוגיות חמאה
שקדיםשקדים
ונילוניל
רוטברוטב
2
כמו פודינג: פשוט לשמש כפי שהוא, עם קצת קצפת.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. Brundlmayer Steinmassl ריזלינג עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 39 דולר לבקבוק.
Brundlmayer Steinmassl ריזלינג
Brundlmayer Steinmassl ריזלינג
התחלה מגניבה עם ניחוחות של יער אורנים, ערער ואפרסק אדום מזנק מתוך הזכוכית. לבבי וחזק; מאוד תוסס עם גוף בינוני טוב, פריך ותמצית בשפע; מחוטב עם חומציות תוססת כי הוא בקרוב להשתלב לחלוטין. אחיזה יפה.