שוקולד-תות בומבה
Bombe שוקולד-תות דורש כ-40 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 428 קלוריות, 5 גרם חלבון ו-28 גרם שומן. מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 16. גשו לסופר וקנו את תערובת עוגת האוכל של השטן, תמצית וניל, סוכר קונדיטורים ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד היטב בתור מזנון במחיר סביר. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך מרהיב של 29%. מתכונים דומים: תות בראוני בומב, שוקולד תפוז בומב אלסקה עם רוטב שוקולד חם, ו-Rippled chocolate bombe.
הוראות
משמנים ומקמחים שלוש תבניות אפייה עגולות (8 או 9 אינץ'); לְהַפְרִישׁ. מכינים בלילת תערובת עוגה לפי הוראות האריזה. מחלקים באופן שווה ויוצקים לתבניות מוכנות.
אופים ב-350 מעלות למשך 22-25 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים לרשתות לצינון מלא.
לשמור 6-7 תותים לקישוט. פירה מספיק תותים שנותרו כדי למדוד 1 כוס; לְהַפְרִישׁ. בקערה קטנה המתאימה למיקרוגל, מפזרים ג'לטין על רכז מיץ; לתת לעמוד 5 דקות. מיקרוגל בעוצמה גבוהה 1 דקה. מערבבים עד שהג'לטין נמס לחלוטין; לְהַפְרִישׁ. בקערה קטנה, מקציפים 1 כוס שמנת כבדה לקצפת עד שהיא נוקשה; לְהַפְרִישׁ.
להכנת המילוי, טורפים בקערה גדולה את גבינת השמנת, הסוכר והוניל עד לקבלת מרקם חלק. טורפים פנימה מחית תותים. מוסיפים בהדרגה את תערובת הג'לטין; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. להקציף בהדרגה קצפת; לְהַפְרִישׁ.
מרפדים קערה בעלת קיבולת 12 כוסות ב-2-3 יריעות ארוכות של ניילון נצמד, ומאפשרים לקצוות הפלסטיק לתלות מעל הקצוות ב-6 אינץ' לפחות. (הקוטר בחלק העליון של הקערה חייב להיות 8-1/2 או 9-1/2 אינץ', תלוי בגודל תבנית האפייה.)
מהדקים בעדינות שכבת עוגה אחת לתחתית הקערה המוכנה.
כפית כמחצית מהמילוי על שכבת העוגה בקערה; למעלה עם שכבת העוגה השנייה. לוחצים בעדינות על שכבת העוגה.
מורחים את שאר המילוי על העוגה. למעלה בשכבת העוגה הנותרת. לחץ בעדינות כלפי מטה. מכסים את העוגה בקצוות רופפים של ניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה לפחות.
בקערה קטנה, מקציפים את הסוכר של הקונדיטורים ואת 2 כוסות הקצפת הכבדה הנותרים לקצף נוקשה. גלה את החלק העליון של הבומבה בקערה. הופכים על צלחת הגשה; להסיר ולהשליך את הניילון. פרוסט בומב עם קצפת ממותקת.
במיקרוגל ממיסים שוקולד צ'יפס ושמן; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מעבירים למחבט פלסטיק קטן שניתן לסגור מחדש.
חותכים חור זעיר בפינה התחתונה של השקית. סוחטים בעדינות שקית ומזלפים שוקולד על בומבה.
מקשטים כרצונך בתותים שמורים.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוזה מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את NV Wilson Creek Almond Anniversary Edition. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-22 דולר לבקבוק.
מהדורת יום השנה של NV Wilson Creek Almond
שמפניה זו שזכתה במדליית זהב מכונה גם השמפניה "OH MY GOSH"®. היין המבעבע הלבן הזה מותסס באופן טבעי, עם רק רמז של שקד טהור נוסף כך שהוא מובטח לסנוור את האורחים שלך. שמפניה חובה כדי להפוך כל אירוע למיוחד במיוחד. נהדר עם קינוחים, חיבוקים, ג'קוזי, פיקניקים, קמינים, בראנץ' ומסיבות. מאוד פופולרי בכל החתונות כאן.