שוקולד תפוז bombe אלסקה עם רוטב שוקולד חם
שוקולד תפוז bombe אלסקה עם רוטב שוקולד חם הוא תוספת המגישה 8. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 951 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 62 גרם שומן. 259 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו גרידת תפוז, קמח, חלמונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: שוקולד ועוגיות שקדים עם רוטב שוקו חם boozy, עוגת שוקולד קלמנטינה עם רוטב שוקולד חם, ו פצפוצי שוקולד כפול.
הוראות
ראשית להפוך את העוגה: תנור חום ל 160C / מאוורר 140C / גז
חמאה קלה פח גליל שוויצרי קו הבסיס עם קלף אפייה שאינו מקל.
שים את כל הביצים, חלמוני ביצה וסוכר גלגלית בקערה ולהקציף עם יד חשמלית במשך 8-10 דקות עד אור ורך. בינתיים, ממיסים את השוקולד והחמאה בקערה על מחבת של מים רותחים כמעט, ערבוב מדי פעם.
כאשר תערובת הביצים המוקצף קלה ורכה, מקפלים בעדינות את הקמח עם כפית מתכת גדולה או להבי הקצף, דואגים לא לאבד נפח רב מדי. היכו כמות קטנה של תערובת הביצים לתוך השוקולד המומס, ואז בעדינות לקפל את השוקולד לתערובת הביצה הנותרת.
יוצקים לתוך הפח מוכן, ואז להטות את הפח מצד לצד עד אפילו הפינות מלאות.
אופים במשך 10 דקות עד המשרד, ואז לעזוב להתקרר לחלוטין.
קו 1 ליטר אגן פודינג הוכחה מקפיא עם סרט נצמדות.
חותכים מעגל קטן של עוגת ספוג כדי להתאים את הבסיס ואז לחתוך חתיכות משולשות לקו הצדדים. למלא את כל הפערים עם קישוטים ולשמור את הספוג שנותר מאוחר יותר.
מניחים את הקערה במקפיא כדי לחזק את הספוג.
הפוך את הגלידה: פרוס את תרמיל וניל לאורכים וחצי ולהסיר את הזרעים.
שים את החלב, זרעי וניל ותרמיל, גרידת תפוזים, סוכר גלגלית ושמנת למחבת בינונית ומביאים לרתיחה. בינתיים, לטאטא את החלמונים יחד בקערה גדולה.
יוצקים את תערובת קרם חם לאט על הביצים, לטאטא כל הזמן. להחזיר את התערובת למחבת נקייה ומערבבים כל הזמן על חום עדין במשך כ 5 דקות עד התערובת יש רק התעבה. לעבור דרך מסננת ולהשאיר להתקרר במשך 30 דקות. נטישה במכונת גלידה (או לעשות ביד, ראה 'נסה' להלן).
מוסיפים את המרמלדה וממשיכים לחרוץ לעוד 10 דקות עד לעובי.
לגרוף את הגלידה לקערה מרופדת עוגה, עוזב הזחה מרכזית לשכבת סורבה. לשבת קערה קטנה בחלק העליון של הגלידה לעשות הזחה חלקה עבור סורבה מאוחר יותר לשבת. להקפיא לפחות 1 hr, עד רק המשרד.
ממלאים את מרכז הבומב בסורבה כתומה, מכסים את כל הבסיס של הקערה בשכבת ספוג, מכסים בסרט נצמד וחוזרים למקפיא עד הצורך, או לפחות 8 שעות קדימה. זה יכול להיעשות היטב מראש וזה כל העבודה הקשה באמת נעשה.
כדי להפוך את רוטב השוקולד החם, מגררים את השוקולד לקערה ומוסיפים את סירופ הזהב, חמאה ומים חמים. להמיס על מחבת של מים רותחים עד נמס, ערבוב מדי פעם.
על 20 דקות לפני ההגשה, תנור חום ל 230C / מאוורר 210C / גז
לטאטא את החלבונים ביצה קמצוץ של מלח בקערה גדולה ונקייה עד נוקשה אבל לא יבש.
מקציפים בסוכר, קצת בכל פעם, מביאים אותו בחזרה לפסגות נוקשות לפני כל תוספת. להפוך את bombe החוצה על צלחת הגשה אטום ולהסיר את הסרט להיאחז. כף מרנג בכל רחבי bombe לאטום אותו לחלוטין. שימוש בחלק האחורי של הכף או סכין צבעים, למשוך את מרנג לתוך מערבולות דרמטיות.
אופים במשך 10-15 דקות או עד הזהב. מחממים את רוטב השוקולד על מחבת כמו קודם או בקערה ניתנת למיקרוגל למשך 1 דקות על נמוך, תוך ערבוב באמצע. קח את השוקולד אורנג ' בומב אלסקה לשולחן מיד ומגישים פרוס, טפטף עם רוטב שוקולד חם.