שוקולד תפוז bombe אלסקה עם רוטב שוקולד חם הוא תוספת המגישה 8. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 951 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 62 גרם שומן. 259 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו גרידת תפוז, קמח, חלמונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: שוקולד ועוגיות שקדים עם רוטב שוקו חם boozy, עוגת שוקולד קלמנטינה עם רוטב שוקולד חם, ו פצפוצי שוקולד כפול.
הוראות
1
ראשית להפוך את העוגה: תנור חום ל 160C / מאוורר 140C / גז
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
חמאה קלה פח גליל שוויצרי קו הבסיס עם קלף אפייה שאינו מקל.
שים את כל הביצים, חלמוני ביצה וסוכר גלגלית בקערה ולהקציף עם יד חשמלית במשך 8-10 דקות עד אור ורך. בינתיים, ממיסים את השוקולד והחמאה בקערה על מחבת של מים רותחים כמעט, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
גלגלית סוכר
תערובת עוגה טבעית באריזה
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
כאשר תערובת הביצים המוקצף קלה ורכה, מקפלים בעדינות את הקמח עם כפית מתכת גדולה או להבי הקצף, דואגים לא לאבד נפח רב מדי. היכו כמות קטנה של תערובת הביצים לתוך השוקולד המומס, ואז בעדינות לקפל את השוקולד לתערובת הביצה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
יוצקים את תערובת קרם חם לאט על הביצים, לטאטא כל הזמן. להחזיר את התערובת למחבת נקייה ומערבבים כל הזמן על חום עדין במשך כ 5 דקות עד התערובת יש רק התעבה. לעבור דרך מסננת ולהשאיר להתקרר במשך 30 דקות. נטישה במכונת גלידה (או לעשות ביד, ראה 'נסה' להלן).
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזה
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
שרימפס מוקפץ, קלוף
13
מוסיפים את המרמלדה וממשיכים לחרוץ לעוד 10 דקות עד לעובי.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
14
לגרוף את הגלידה לקערה מרופדת עוגה, עוזב הזחה מרכזית לשכבת סורבה. לשבת קערה קטנה בחלק העליון של הגלידה לעשות הזחה חלקה עבור סורבה מאוחר יותר לשבת. להקפיא לפחות 1 hr, עד רק המשרד.
ממלאים את מרכז הבומב בסורבה כתומה, מכסים את כל הבסיס של הקערה בשכבת ספוג, מכסים בסרט נצמד וחוזרים למקפיא עד הצורך, או לפחות 8 שעות קדימה. זה יכול להיעשות היטב מראש וזה כל העבודה הקשה באמת נעשה.
מקציפים בסוכר, קצת בכל פעם, מביאים אותו בחזרה לפסגות נוקשות לפני כל תוספת. להפוך את bombe החוצה על צלחת הגשה אטום ולהסיר את הסרט להיאחז. כף מרנג בכל רחבי bombe לאטום אותו לחלוטין. שימוש בחלק האחורי של הכף או סכין צבעים, למשוך את מרנג לתוך מערבולות דרמטיות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סכין צבעים
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20
אופים במשך 10-15 דקות או עד הזהב. מחממים את רוטב השוקולד על מחבת כמו קודם או בקערה ניתנת למיקרוגל למשך 1 דקות על נמוך, תוך ערבוב באמצע. קח את השוקולד אורנג ' בומב אלסקה לשולחן מיד ומגישים פרוס, טפטף עם רוטב שוקולד חם.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
3 מקלות בייגלה
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman