קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שוקולד תפוז bombe אלסקה עם רוטב שוקולד חם

שוקולד תפוז bombe אלסקה עם רוטב שוקולד חם
שוקולד תפוז bombe אלסקה עם רוטב שוקולד חם הוא תוספת המגישה 8. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 951 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 62 גרם שומן. 259 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו גרידת תפוז, קמח, חלמונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: שוקולד ועוגיות שקדים עם רוטב שוקו חם boozy, עוגת שוקולד קלמנטינה עם רוטב שוקולד חם, ו פצפוצי שוקולד כפול.

הוראות

1
ראשית להפוך את העוגה: תנור חום ל 160C / מאוורר 140C / גז
ציוד שתשתמש בו
6 כפות טפנד זיתים מוכן6 כפות טפנד זיתים מוכן
2
חמאה קלה פח גליל שוויצרי קו הבסיס עם קלף אפייה שאינו מקל.
מרכיבים שתצטרך
3 לפתות קטנות, קלופות ופרוסות לעובי 1/8 אינץ'3 לפתות קטנות, קלופות ופרוסות לעובי 1/8 אינץ'
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
3
שים את כל הביצים, חלמוני ביצה וסוכר גלגלית בקערה ולהקציף עם יד חשמלית במשך 8-10 דקות עד אור ורך. בינתיים, ממיסים את השוקולד והחמאה בקערה על מחבת של מים רותחים כמעט, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
גלגלית סוכרגלגלית סוכר
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
שוקולד מגורר, אופציונלישוקולד מגורר, אופציונלי
3 לפתות קטנות, קלופות ופרוסות לעובי 1/8 אינץ'3 לפתות קטנות, קלופות ופרוסות לעובי 1/8 אינץ'
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
כאשר תערובת הביצים המוקצף קלה ורכה, מקפלים בעדינות את הקמח עם כפית מתכת גדולה או להבי הקצף, דואגים לא לאבד נפח רב מדי. היכו כמות קטנה של תערובת הביצים לתוך השוקולד המומס, ואז בעדינות לקפל את השוקולד לתערובת הביצה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
5
יוצקים לתוך הפח מוכן, ואז להטות את הפח מצד לצד עד אפילו הפינות מלאות.
6
אופים במשך 10 דקות עד המשרד, ואז לעזוב להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
6 כפות טפנד זיתים מוכן6 כפות טפנד זיתים מוכן
7
קו 1 ליטר אגן פודינג הוכחה מקפיא עם סרט נצמדות.
8
חותכים מעגל קטן של עוגת ספוג כדי להתאים את הבסיס ואז לחתוך חתיכות משולשות לקו הצדדים. למלא את כל הפערים עם קישוטים ולשמור את הספוג שנותר מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
עוגת ספוגעוגת ספוג
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
9
מניחים את הקערה במקפיא כדי לחזק את הספוג.
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
10
הפוך את הגלידה: פרוס את תרמיל וניל לאורכים וחצי ולהסיר את הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
11
שים את החלב, זרעי וניל ותרמיל, גרידת תפוזים, סוכר גלגלית ושמנת למחבת בינונית ומביאים לרתיחה. בינתיים, לטאטא את החלמונים יחד בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
גלגלית סוכרגלגלית סוכר
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
שוקולד מגורר, אופציונלישוקולד מגורר, אופציונלי
אבקת סוכר וקצפת, אופציונליאבקת סוכר וקצפת, אופציונלי
10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
12
יוצקים את תערובת קרם חם לאט על הביצים, לטאטא כל הזמן. להחזיר את התערובת למחבת נקייה ומערבבים כל הזמן על חום עדין במשך כ 5 דקות עד התערובת יש רק התעבה. לעבור דרך מסננת ולהשאיר להתקרר במשך 30 דקות. נטישה במכונת גלידה (או לעשות ביד, ראה 'נסה' להלן).
מרכיבים שתצטרך
10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
13
מוסיפים את המרמלדה וממשיכים לחרוץ לעוד 10 דקות עד לעובי.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
14
לגרוף את הגלידה לקערה מרופדת עוגה, עוזב הזחה מרכזית לשכבת סורבה. לשבת קערה קטנה בחלק העליון של הגלידה לעשות הזחה חלקה עבור סורבה מאוחר יותר לשבת. להקפיא לפחות 1 hr, עד רק המשרד.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
סורבהסורבה
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
15
ממלאים את מרכז הבומב בסורבה כתומה, מכסים את כל הבסיס של הקערה בשכבת ספוג, מכסים בסרט נצמד וחוזרים למקפיא עד הצורך, או לפחות 8 שעות קדימה. זה יכול להיעשות היטב מראש וזה כל העבודה הקשה באמת נעשה.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
סורבהסורבה
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
16
כדי להפוך את רוטב השוקולד החם, מגררים את השוקולד לקערה ומוסיפים את סירופ הזהב, חמאה ומים חמים. להמיס על מחבת של מים רותחים עד נמס, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק
סירופ זהבסירופ זהב
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
3 לפתות קטנות, קלופות ופרוסות לעובי 1/8 אינץ'3 לפתות קטנות, קלופות ופרוסות לעובי 1/8 אינץ'
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
17
על 20 דקות לפני ההגשה, תנור חום ל 230C / מאוורר 210C / גז
ציוד שתשתמש בו
6 כפות טפנד זיתים מוכן6 כפות טפנד זיתים מוכן
18
לטאטא את החלבונים ביצה קמצוץ של מלח בקערה גדולה ונקייה עד נוקשה אבל לא יבש.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
19
מקציפים בסוכר, קצת בכל פעם, מביאים אותו בחזרה לפסגות נוקשות לפני כל תוספת. להפוך את bombe החוצה על צלחת הגשה אטום ולהסיר את הסרט להיאחז. כף מרנג בכל רחבי bombe לאטום אותו לחלוטין. שימוש בחלק האחורי של הכף או סכין צבעים, למשוך את מרנג לתוך מערבולות דרמטיות.
מרכיבים שתצטרך
עם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוציםעם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוצים
ציוד שתשתמש בו
סכין צבעיםסכין צבעים
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
20
אופים במשך 10-15 דקות או עד הזהב. מחממים את רוטב השוקולד על מחבת כמו קודם או בקערה ניתנת למיקרוגל למשך 1 דקות על נמוך, תוך ערבוב באמצע. קח את השוקולד אורנג ' בומב אלסקה לשולחן מיד ומגישים פרוס, טפטף עם רוטב שוקולד חם.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
ציוד שתשתמש בו
6 כפות טפנד זיתים מוכן6 כפות טפנד זיתים מוכן
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה