קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שוקולד תפוז bombe אלסקה עם רוטב שוקולד חם

שוקולד תפוז bombe אלסקה עם רוטב שוקולד חם
שוקולד תפוז bombe אלסקה עם רוטב שוקולד חם הוא תוספת המגישה 8. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 951 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 62 גרם שומן. 259 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו גרידת תפוז, קמח, חלמונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: שוקולד ועוגיות שקדים עם רוטב שוקו חם boozy, עוגת שוקולד קלמנטינה עם רוטב שוקולד חם, ו פצפוצי שוקולד כפול.

הוראות

1
ראשית להפוך את העוגה: תנור חום ל 160C / מאוורר 140C / גז
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
חמאה קלה פח גליל שוויצרי קו הבסיס עם קלף אפייה שאינו מקל.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3
שים את כל הביצים, חלמוני ביצה וסוכר גלגלית בקערה ולהקציף עם יד חשמלית במשך 8-10 דקות עד אור ורך. בינתיים, ממיסים את השוקולד והחמאה בקערה על מחבת של מים רותחים כמעט, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
גלגלית סוכרגלגלית סוכר
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
כאשר תערובת הביצים המוקצף קלה ורכה, מקפלים בעדינות את הקמח עם כפית מתכת גדולה או להבי הקצף, דואגים לא לאבד נפח רב מדי. היכו כמות קטנה של תערובת הביצים לתוך השוקולד המומס, ואז בעדינות לקפל את השוקולד לתערובת הביצה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
יוצקים לתוך הפח מוכן, ואז להטות את הפח מצד לצד עד אפילו הפינות מלאות.
6
אופים במשך 10 דקות עד המשרד, ואז לעזוב להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
7
קו 1 ליטר אגן פודינג הוכחה מקפיא עם סרט נצמדות.
8
חותכים מעגל קטן של עוגת ספוג כדי להתאים את הבסיס ואז לחתוך חתיכות משולשות לקו הצדדים. למלא את כל הפערים עם קישוטים ולשמור את הספוג שנותר מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
עוגת ספוגעוגת ספוג
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
9
מניחים את הקערה במקפיא כדי לחזק את הספוג.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
הפוך את הגלידה: פרוס את תרמיל וניל לאורכים וחצי ולהסיר את הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
11
שים את החלב, זרעי וניל ותרמיל, גרידת תפוזים, סוכר גלגלית ושמנת למחבת בינונית ומביאים לרתיחה. בינתיים, לטאטא את החלמונים יחד בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
גלגלית סוכרגלגלית סוכר
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
יוצקים את תערובת קרם חם לאט על הביצים, לטאטא כל הזמן. להחזיר את התערובת למחבת נקייה ומערבבים כל הזמן על חום עדין במשך כ 5 דקות עד התערובת יש רק התעבה. לעבור דרך מסננת ולהשאיר להתקרר במשך 30 דקות. נטישה במכונת גלידה (או לעשות ביד, ראה 'נסה' להלן).
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
מוסיפים את המרמלדה וממשיכים לחרוץ לעוד 10 דקות עד לעובי.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
14
לגרוף את הגלידה לקערה מרופדת עוגה, עוזב הזחה מרכזית לשכבת סורבה. לשבת קערה קטנה בחלק העליון של הגלידה לעשות הזחה חלקה עבור סורבה מאוחר יותר לשבת. להקפיא לפחות 1 hr, עד רק המשרד.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
סורבהסורבה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
15
ממלאים את מרכז הבומב בסורבה כתומה, מכסים את כל הבסיס של הקערה בשכבת ספוג, מכסים בסרט נצמד וחוזרים למקפיא עד הצורך, או לפחות 8 שעות קדימה. זה יכול להיעשות היטב מראש וזה כל העבודה הקשה באמת נעשה.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
סורבהסורבה
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
16
כדי להפוך את רוטב השוקולד החם, מגררים את השוקולד לקערה ומוסיפים את סירופ הזהב, חמאה ומים חמים. להמיס על מחבת של מים רותחים עד נמס, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק
סירופ זהבסירופ זהב
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
17
על 20 דקות לפני ההגשה, תנור חום ל 230C / מאוורר 210C / גז
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
18
לטאטא את החלבונים ביצה קמצוץ של מלח בקערה גדולה ונקייה עד נוקשה אבל לא יבש.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
19
מקציפים בסוכר, קצת בכל פעם, מביאים אותו בחזרה לפסגות נוקשות לפני כל תוספת. להפוך את bombe החוצה על צלחת הגשה אטום ולהסיר את הסרט להיאחז. כף מרנג בכל רחבי bombe לאטום אותו לחלוטין. שימוש בחלק האחורי של הכף או סכין צבעים, למשוך את מרנג לתוך מערבולות דרמטיות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סכין צבעיםסכין צבעים
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20
אופים במשך 10-15 דקות או עד הזהב. מחממים את רוטב השוקולד על מחבת כמו קודם או בקערה ניתנת למיקרוגל למשך 1 דקות על נמוך, תוך ערבוב באמצע. קח את השוקולד אורנג ' בומב אלסקה לשולחן מיד ומגישים פרוס, טפטף עם רוטב שוקולד חם.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף

מרכיבים

2קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)2חלמוניםחלמונים33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'גלגלית סוכרגלגלית סוכר100דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בר 4oz שוקולד מריר (מינימום 70% מוצקים), שבור לחתיכותבר 4oz שוקולד מריר (מינימום 70% מוצקים), שבור לחתיכות100דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חמאה לא מלוחה, חתוכה לקוביותחמאה לא מלוחה, חתוכה לקוביות50דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קמח רגילקמח רגיל1תרמיל ונילתרמיל וניל2001 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת1כף. חומץ ביין אדוםכתום, גרידה בלבדכתום, גרידה בלבד100דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גלגלית סוכרגלגלית סוכר5681 לב מפאלדי טרי אם אפשר19 fl עוז פוט קרם כפול19 fl עוז פוט קרם כפול6largesחלמוניםחלמונים53 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'אורנג'ויסקי ריבה (באיכות טובה, לחתוך בסדר)אורנג'ויסקי ריבה (באיכות טובה, לחתוך בסדר)6001 לב מפאלדי טרי אם אפשר1pint גיגית סורבה כתום (אתה רק צריך כ 400ml), מרוכך מעט1pint גיגית סורבה כתום (אתה רק צריך כ 400ml), מרוכך מעט4גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי225דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גלגלית סוכרגלגלית סוכר200דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.7oz בר שוקולד מריר (מינימום 70 אחוזים מוצקים)7oz בר שוקולד מריר (מינימום 70 אחוזים מוצקים)12 כפיות אבקת שוםסירופ זהבסירופ זהב25דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות53 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מים חמיםמים חמים