קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות17
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שורש סלרי וגרין סקווש עם אגוז-טימין Streusel

שורש סלרי וגרין סקווש עם אגוז-טימין Streusel
שורש סלרי וגרין סקווש עם Streusel אגוז טימין עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 223 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, דלורית, עלי טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: דלעת סקווש שורש סלרי מוקרם, מוקרם שורש סלרי, ו מוקרם שורש סלרי תפוח.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 204° ומסדרים מתלה באמצע. מעיל צלחת אפייה 13 על 9 אינץ ' עם חמאה ולהניח בצד.הכן את הסקווש: לקלף את העור עם מקלף ירקות. חתוך את החלק העליון והתחתון.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
חותכים את הצוואר מהנורה של הדלעת. חצי כל חתיכה לאורך לגרד את הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3
יוצקים את השמנת לתוך קערה גדולה ומניחים בצד. חותכים את שורש הדלעת והסלרי לחתיכות בעובי 1/4 אינץ ' עם מנדולינה או סכין חדה, מניחים את החתיכות בשמנת כפי שהם נחתכים. לזרוק עד מצופה היטב.ממיסים את החמאה במחבת בינונית על אש בינונית. כאשר הוא קצף, מוסיפים את הבצל ומתבלים היטב עם מלח ופלפל. Sauté עד רך שקוף, על 5 דקות; להפריש.לבנות את gratin על ידי מצקת שליש תערובת שורש סקווש סלרי לתוך צלחת אפייה מוכנה, ואז תיבול היטב עם מלח ופלפל. למעלה עם חצי בצל, ואז עוד שכבה של שורש סקווש וסלרי. מתבלים את השכבה השנייה במלח ופלפל ומכסים עם הבצלים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
CeleriacCeleriac
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
סכין קילוףסכין קילוף
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
מנדולינהמנדולינה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מניחים את האחרון של השורש סקווש סלרי על גבי ולחץ למטה כדי ליצור משטח אפילו. מתבלים במלח ופלפל, ואז שופכים את השמנת הנותרת למעלה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
CeleriacCeleriac
סכין קילוףסכין קילוף
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
5
מפזרים את streusel באופן שווה על gratin.
6
אופים עד הירקות רכים ואת streusel הוא חום זהוב, על 40 עד 50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
בואו לשבת בטמפרטורת החדר במשך כ 20 דקות לפני ההגשה.