שורש סלרי וגרין סקווש עם אגוז-טימין Streusel
שורש סלרי וגרין סקווש עם Streusel אגוז טימין עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 223 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, דלורית, עלי טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: דלעת סקווש שורש סלרי מוקרם, מוקרם שורש סלרי, ו מוקרם שורש סלרי תפוח.
הוראות
מחממים את התנור ל 204° ומסדרים מתלה באמצע. מעיל צלחת אפייה 13 על 9 אינץ ' עם חמאה ולהניח בצד.הכן את הסקווש: לקלף את העור עם מקלף ירקות. חתוך את החלק העליון והתחתון.
חותכים את הצוואר מהנורה של הדלעת. חצי כל חתיכה לאורך לגרד את הזרעים.
יוצקים את השמנת לתוך קערה גדולה ומניחים בצד. חותכים את שורש הדלעת והסלרי לחתיכות בעובי 1/4 אינץ ' עם מנדולינה או סכין חדה, מניחים את החתיכות בשמנת כפי שהם נחתכים. לזרוק עד מצופה היטב.ממיסים את החמאה במחבת בינונית על אש בינונית. כאשר הוא קצף, מוסיפים את הבצל ומתבלים היטב עם מלח ופלפל. Sauté עד רך שקוף, על 5 דקות; להפריש.לבנות את gratin על ידי מצקת שליש תערובת שורש סקווש סלרי לתוך צלחת אפייה מוכנה, ואז תיבול היטב עם מלח ופלפל. למעלה עם חצי בצל, ואז עוד שכבה של שורש סקווש וסלרי. מתבלים את השכבה השנייה במלח ופלפל ומכסים עם הבצלים הנותרים.
מניחים את האחרון של השורש סקווש סלרי על גבי ולחץ למטה כדי ליצור משטח אפילו. מתבלים במלח ופלפל, ואז שופכים את השמנת הנותרת למעלה.
מפזרים את streusel באופן שווה על gratin.
אופים עד הירקות רכים ואת streusel הוא חום זהוב, על 40 עד 50 דקות.
בואו לשבת בטמפרטורת החדר במשך כ 20 דקות לפני ההגשה.