שזיף וריבת פטל
שזיף & ריבת פטל דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 182 קלוריות. אתה מקבל תבלין שמגיש 10. אם יש לכם ריבה סוכר, שזיף, פטלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-48 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: ריבת שזיף פטל, ריבת שזיף פטל, ו ריבת שזיפים.
הוראות
להטות את הסוכר לתוך צלחת שימור כבד או flameproof עם שזיפים, מיץ לימון וחצי פטל.
חום עד שהסוכר נמס, ואז מביאים לרתיחה ומבשלים במשך כמה דקות עד שהשזיפים רכים.
מוסיפים את שאר הפטל למחבת.
מניחים מד חום ריבה במחבת, מביאים לרתיחה, ואז לבשל על חום גבוה עד הטמפרטורה מגיעה 104C. לחלופין, לשים צלחת קטנה במקרר או במקפיא עד ממש קר. לאחר הריבה כבר רותח במשך 10 דקות ונראה עבה וסירופ, לכבות את החום ויוצקים כפית על הצלחת. הריבה מוכנה כאשר היא מתקפלת כפי שאתה דוחף אותו עם האצבע שלך; להיזהר לא לשרוף את עצמך. אם הריבה אינה מוכנה, להרתיח עוד 3 דקות, ואז לחזור על הבדיקה כמו לעיל, עד שהוא מוכן.
אפשר להתקרר במשך כ 5 דקות. לרפרף את פני השטח של כל חלאה לארוז לתוך צנצנות מעוקרים חמים (ראה עצה להלן). מכסים בדיסקי שעווה ועפעפיים. ישמור במקרר או מזווה קר עד 6 חודשים.