קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות3
מגזין

שזיף וריבת פטל

שזיף וריבת פטל
שזיף & ריבת פטל דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 182 קלוריות. אתה מקבל תבלין שמגיש 10. אם יש לכם ריבה סוכר, שזיף, פטלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-48 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: ריבת שזיף פטל, ריבת שזיף פטל, ו ריבת שזיפים.

הוראות

1
להטות את הסוכר לתוך צלחת שימור כבד או flameproof עם שזיפים, מיץ לימון וחצי פטל.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
חום עד שהסוכר נמס, ואז מביאים לרתיחה ומבשלים במשך כמה דקות עד שהשזיפים רכים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
3
מוסיפים את שאר הפטל למחבת.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מניחים מד חום ריבה במחבת, מביאים לרתיחה, ואז לבשל על חום גבוה עד הטמפרטורה מגיעה 104C. לחלופין, לשים צלחת קטנה במקרר או במקפיא עד ממש קר. לאחר הריבה כבר רותח במשך 10 דקות ונראה עבה וסירופ, לכבות את החום ויוצקים כפית על הצלחת. הריבה מוכנה כאשר היא מתקפלת כפי שאתה דוחף אותו עם האצבע שלך; להיזהר לא לשרוף את עצמך. אם הריבה אינה מוכנה, להרתיח עוד 3 דקות, ואז לחזור על הבדיקה כמו לעיל, עד שהוא מוכן.
מרכיבים שתצטרך
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
אפשר להתקרר במשך כ 5 דקות. לרפרף את פני השטח של כל חלאה לארוז לתוך צנצנות מעוקרים חמים (ראה עצה להלן). מכסים בדיסקי שעווה ועפעפיים. ישמור במקרר או מזווה קר עד 6 חודשים.