תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל מייפל שזיף להתפורר. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 358 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. אם יש לכם קמח, סירופ מייפל, שיבולת שועל התגלגל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: שזיף להתפורר, שזיף להתפורר, ו שזיף להתפורר.
הוראות
1
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
2
מניחים את חצאי השזיף, צד העור למטה, בבסיס צלחת גדולה חסינת חום.
בינתיים מניחים את החמאה, קמח, שיבולת שועל, סוכר וקינמון בקערה ומשפשפים את החמאה לתערובת עד שיש לך פירורים מחוספסים. מערבבים את השקדים, ואז מפזרים על השזיפים.
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת לקרמבל. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.