שזיף מתובל Pavlovas
שזיף מתובל Pavlovas יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 194 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך סוכר, קורנפלור, תמצית ונילן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה די גרוע. מתכונים דומים: שזיף מתובל Pavlovas, פאי שזיפים מתובל, ו פאי שזיפים מתובל.
הוראות
שלב את כל החומרים במחבת גדולה; לזרוק מעיל. מכסים ומבשלים מעל חום בינוני גבוה עד הסוכר מתמוסס, תוך ערבוב מדי פעם, על 5 דקות. לחשוף ולבשל עד שזיפים רכים אבל עדיין להחזיק צורה, ערבוב מדי פעם, על 3 דקות יותר; מגניב לטמפרטורת החדר. (ניתן לעשות 1 יום קדימה.
העברה לקערה. כיסוי וצינה.)
מחממים תנור ל 177°. קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חלבונים ביצה בקערה גדולה 1 דקה.
מוסיפים קרם טרטר. המשך להכות עד פסגות רכות טופס. בהדרגה מוסיפים סוכר, מכים עד שהלבנים עבים ומזכירים קרם מרשמלו, בערך 5 דקות. מקציפים בקורנפלור, חומץ, וניל והל. זרוק מרנג על גיליון מוכן ב 6 תלוליות, במרווחים 3 אינץ ' זה מזה. באמצעות גב כף, לעשות דיכאון במרכז כל אחד.
מניחים מרנג בתנור. מיד להפחית את הטמפרטורה ל 121°.
אופים עד meringues יבש בחוץ (אבל המרכזים נשארים רכים) וצבע קש חיוור ולהרים בקלות מן קלף, כ 50 דקות. מגניב על הסדין על המדף. (ניתן לעשות 8 שעות קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.)
לנצח את קרם פרש וסוכר בקערה בינונית עד פסגות טופס. מקררים עד 2 שעות.
מניחים מרנג על צלחות. תערובת שזיף כפית לתוך דיכאון מרכז. ציפוי כפית וכל מיצי שזיפים מעל.
* נמכר בכמה סופרמרקטים. אם לא זמין, חום 1 1/2 כוסות שמנת כדי פושר (85°F).
הסר מהחום ומערבבים ב 3 כפות חלב חמאה. לכסות ולתת לעמוד באזור חם ללא טיוטה עד מעובה מעט, 24 עד 48 שעות. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.