קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות7
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

שזיף, תפוזים ועוגת שקדים

שזיף, תפוזים ועוגת שקדים
שזיף, מאפה תפוזים ושקדים יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף הקינוחים שלך. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון צמחוני lacto ovo יש 601 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון דרומי. גשו לסופר וקנו מלח, גרידת תפוזים, שקדים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו שרברט שזיפים עם מיץ תפוזים ויין שזיפים, סנדלר שזיף, ו סנדלר שזיף.

הוראות

1
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מערבבים שזיפים, סוכר, 1 כף קמח וקינמון בתבנית אפייה גדולה. להתיז על מיץ תפוזים, לכסות בנייר כסף, ואז לאפות במשך 30 דקות עד הפרי התרכך.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
קמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסלקמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסל
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
3
מערבבים את השקדים הקרקע, גרידה וקמח עם מלח ואבקת אפייה במעבד מזון, ואז משתין בחמאה עד שהוא נעלם. דופק בסוכר, עצה לתוך קערה גדולה, ואז לעשות גם באמצע. לחמם את היוגורט, חלב ווניל יחד במיקרוגל במשך 1 דקות או במחבת; זה צריך להיות חם עשוי גם ללכת קצת גבשושי למראה. עצה לתוך הקערה במהירות לעבוד לתוך תערובת הקמח באמצעות סכין סכו " ם. ברגע שזה כל ב, לעצור. התמהיל צריך להיות נוקשה אבל כף.
מרכיבים שתצטרך
חמאה רכה לשימון צורות האפייהחמאה רכה לשימון צורות האפייה
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
4
קח את השזיפים מהתנור, לחשוף, ואז למעלה עם 6 כפות גדולות של הבלילה. לפזר עם שקדים flaked וקצת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
אופים במשך 30-35 דקות עד ציפוי זהוב ואת בועות הפרי מתחת. לפזר עם יותר סוכר גלגלית לשרת.
מרכיבים שתצטרך
גלגלית סוכרגלגלית סוכר
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה, ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

הסנדלר עובד ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "