שזיף, תפוזים ועוגת שקדים
שזיף, מאפה תפוזים ושקדים יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף הקינוחים שלך. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון צמחוני lacto ovo יש 601 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון דרומי. גשו לסופר וקנו מלח, גרידת תפוזים, שקדים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו שרברט שזיפים עם מיץ תפוזים ויין שזיפים, סנדלר שזיף, ו סנדלר שזיף.
הוראות
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
מערבבים שזיפים, סוכר, 1 כף קמח וקינמון בתבנית אפייה גדולה. להתיז על מיץ תפוזים, לכסות בנייר כסף, ואז לאפות במשך 30 דקות עד הפרי התרכך.
מערבבים את השקדים הקרקע, גרידה וקמח עם מלח ואבקת אפייה במעבד מזון, ואז משתין בחמאה עד שהוא נעלם. דופק בסוכר, עצה לתוך קערה גדולה, ואז לעשות גם באמצע. לחמם את היוגורט, חלב ווניל יחד במיקרוגל במשך 1 דקות או במחבת; זה צריך להיות חם עשוי גם ללכת קצת גבשושי למראה. עצה לתוך הקערה במהירות לעבוד לתוך תערובת הקמח באמצעות סכין סכו " ם. ברגע שזה כל ב, לעצור. התמהיל צריך להיות נוקשה אבל כף.
קח את השזיפים מהתנור, לחשוף, ואז למעלה עם 6 כפות גדולות של הבלילה. לפזר עם שקדים flaked וקצת סוכר.
אופים במשך 30-35 דקות עד ציפוי זהוב ואת בועות הפרי מתחת. לפזר עם יותר סוכר גלגלית לשרת.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה, ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
הסנדלר עובד ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "