שחור-לבן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל שחור-לבן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 397 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, חמאה, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו שחור ולבן, שחור ולבן (מעדנייה! מעדנייה! מעדנייה!), ו חלבוני ביצה אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות.
קו גיליון אפייה עם נייר שעווה או קלף. במיקסר, שמנת החמאה.
מוסיפים את הסוכר המגורען ומכים עד רכות.
מוסיפים את הביצים, החלב והתמציות ומערבבים כדי לשלב. בקערה גדולה, לשלב את הקמחים, אבקת אפייה, ומלח ומערבבים היטב.
מוסיפים את המרכיבים היבשים לתערובת ביצת הסוכר ומערבבים כדי להתמזג. באמצעות סקופ גלידה, לגרוף את הבצק על המחבתות מוכנות. עם מרית, לחץ ולהפיץ כל עוגייה לתוך מעגל על 5 אינץ 'בקוטר בערך 3/8 אינץ' עובי.
אופים במשך כ 20 דקות, עד הזהב.
בואו להתקרר על מדפים תיל.
הדובדבן: בקערה בינונית, מערבבים את הסוכר, החלב והוניל יחד עד שהוא יוצר ציפוי חלק.
להעביר חצי הדובדבן לקערה אחרת ומערבבים את אבקת הקקאו וחלב עד חלקה.
כאשר מגניב, להפוך עוגיות מעל, כך הצד השטוח פונה למעלה.
מורחים ציפוי לבן על חצי משטח שטוח, ואז להפיץ את החצי השני עם ציפוי שוקולד.
בואו להגדיר בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות.