שטרודל תפוחים יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 482 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא עוגיות חמאה, סוכר חום, פקאן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו שטרודל תפוחים (שטרודל apfel), שטרודל תפוחים, ו שטרודל תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 350 מעלות F. קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בקערה קטנה, יוצקים את הוויסקי או מיץ תפוחים על הצימוקים ומיקרוגל על גבוה במשך 45 שניות.
מרכיבים שתצטרך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
מניחים 1 גיליון של פילו על משטח העבודה מברשת קלות עם חמאה מומסת. חזור עם הסדינים הנותרים, צחצוח כל אחד עם חמאה מומסת, לערום כאשר נעשה, להיות בטוח כדי לשמור על פילו unbuttered מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
7
מניחים את תערובת התפוח על השליש הקרוב ביותר של מחסנית פילו, להיות בטוח לעזוב גבול 2 אינץ'. בעדינות להרים את הקצה התחתון של מחסנית פילו כדי לכסות את המילוי ולקפל את הקצוות בצד מעל. המשך לגלגל את הערימה הרחק ממך עד המילוי הוא אטום לחלוטין והתפר הוא בתחתית.